Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 10:55 4 391 3

Задържаха избягал затворник в Пловдив

  • затвор-
  • затворник-
  • беглец

Тома Ендрев се укривал в апартамент в града

Задържаха избягал затворник в Пловдив - 1
Снимка: Shutterstock

В резултат на предприети оперативни действия, тази сутрин криминалистите на ОДМВР-Пловдив задържаха 32-годишният Тома Ендрев. Припомняме, че на 21 февруари към 21.30 часа бе установено, че мъжът е избягал от затвора в Пловдив, където излежавал 18-годишно наказание за различни престъпления, включително и убийство.

Задържаха избягал затворник в Пловдив

Веднага след получения сигнал той бе обявен за издирване, по случая бе образувано досъдебно производство. Стартираха и оперативните действия за установяването му, които се извършваха под наблюдението на Районната прокуратура по образуваното досъдебно производство по чл. 297 ал. 1. В резултат на упоритото разследване, бе установен адресът, на който мъжът се е укривал, и тази сутрин той бе задържан.

И в момента текат огледи на място. Работата по случая продължава под ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Велчев-

    6 0 Отговор
    То добре,дето са го заловили след .,,усилени издирвателни действия на полицията,, но ако бяхме нормална държава ,щяха не само,да уволнят ,но и да подложат на най-щателно разследване всички по веригата от директора на затвора до придружителя в деня на бягството.
  • 2 Тошбиян

    1 0 Отговор
    А туй е лютфи местан хахаха
  • 3 Геро

    2 0 Отговор
    Само за убийство трябва да му дадат повече от 18 годинки на тоя келеш.
    Прокуратурата и съдиите трябва да си преразгледат "бонусната схема" .... за кой ли път вече.