Last news in Fakti

14 Март, 2017 14:56 740 0

Заловиха телефонен измамник, взел 900 лв от възрастен мъж

  • измамник-
  • телефонен измамник-
  • крайници

Сумата е намерена и иззета от 25-годишния престъпник

Заловиха телефонен измамник, взел 900 лв от възрастен мъж - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията е задържала телефонен измамник, който взел 900 лева от възрастен мъж в дупнишкото село Крайници, информира БНР.

Сигналът от измамения мъж е подаден в полицията в 14.40 часа в понеделник. Той съобщил, че е предал 900 лв. на неизвестен мъж, за да окаже съдействие на полицията за залавяне на измамници. Служителите на реда предприели незабавни специализирани действия и получателят на парите е задържан - малко преди да напусне района. Той пътувал в посока София с лек автомобил "Фиат“. Получената сума от 80-годишния мъж е намерена и иззета.

Задържаният с инициали К.И. е 25-годишен от село Драгичево, Пернишко. Той е в ареста за 24 часа. Известен на полицията с криминални деяния, осъждан е. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница. Уведомен е дежурен прокурор.

И този случай показва как и след разяснителната работа на полицията сред възрастните хора, все още има наивни, които стават жертва на изобретателните телефонни мошеници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА