Last news in Fakti

16 Март, 2017 14:41 1 842 0

Иззеха над 3,5 тона нелегален дизел в Плевен

  • дизел-
  • гориво-
  • плевен-
  • нелегален

Собственикът не е имал документи за произход и за платен акциз

Иззеха над 3,5 тона нелегален дизел в Плевен - 1
Снимка: Агенция "Митници"

Полицаи от ОДМВР Плевен откриха над 3,5 тона дизелово гориво с неясен произход, съобщиха от МВР.

Към 10 часа вчера, служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ извършили проверка на гараж в Плевен. Установени са варели и туби с течност с вид и мирис на газьол. В товарен автомобил "Рено Мастер", паркиран пред имота, са намерени бидони с течност с вид и мирис на газьол.

По време на проверката 48-годишният собственик на гаража и ползвател на автомобила заявил, че съдържанието им е дизелово гориво, за което не могъл да представи документи за произход и за платен акциз.

Уведомено е Митническо бюро – Плевен, които са съставили протокол за проверка по ЗАДС. Откритата в гаража и в автомобила горивна течност - около 3 660 литра, е иззета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА