Last news in Fakti

20 Ноември, 2011 12:19 15 324 6

Две мъртви деца намериха в софийски гараж (обновена)

  • орландовци-
  • софия-
  • деца-
  • мвр
Две мъртви деца намериха в софийски гараж (обновена) - 1
Снимка: БГНЕС

Две деца са намерени мъртви в гаражна клетка на столичния квартал „Орландовци”, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР. Безжизнените тела на момче и момиче са открити в автомобил преди около час. Сигналът постъпил в полицията към 11.00 часа. Към мястото на нещастния случай пътува съдебен лекар. Все още не е ясно каква е причината за трагичната развръзка.

По-късно БНР съобщи имената на загиналите: 17-годишната Маринела Цанова и 15-годишният Илиан. Двамата са били открити от бащата на момичето на улица "Христо Станишев" в квартала. Двамата тийнейджъри са били в лек автомобил "Шкода", паркиран в гаража на кооперацията, в която живее семейството на Маринела.

Маринела Цанова и братовчед й Илиян най-вероятно са починали от задушаване. Това е станало ясно от огледа, който е извършил съдебния лекар. Все още телата са в автомобила. Двамата са открити около 11 часа днес от бащата на Маринела- Иво.

Терзийски уточни още, че в автомобила, в който са открити двете тела не са открити наркотици. Телата на тийнейджърите не са били и разсъблечени. Към момента единствената версия, по която работи СДВР, е че става дума за инцидент. Според криминалистите става въпрос за задушаване вследствие на изпаренията от колата и затова ще се проверява дали причината за задушаването на двамата младежи не е повреда в лекия автомобил собственост на семейството на момичето.

Съседи разказват, че бащата на момичето Иво Цанов е хладилен техник по професия. От скоро обаче е безработен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 2 Отговор
    Абе що не престанете да слагате тази снимка от Благоевград на всяка крими новина ???

    Коментиран от #3

  • 2 венци

    1 1 Отговор
    По принцип снимката няма нищо общо с Благоевград.Регистрацията на колата е Пловдивска.Ти как разбра,че е Благоевград само ти си знаеш.
  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    @1 abe ti s toia blagoevgrad se nas...
  • 4 хахаха

    0 0 Отговор
    а ти как разбра че е пловдивска като пише СА съвсем не мога да си обясня
  • 5 Софиянец

    0 0 Отговор
    Kакъв Благоевград бе, не виждаш ли че има българското знаме на сградата!
  • 6 nattaLii

    0 0 Отговор
    JaaLLko .. pozznaawaahh marriinELLa .. ;[ ;[ ;[ miinaahha powEchE ott 40 dEna ii waprrekii towa ne wqrrwaam oshtte ;xx