Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 11:54 15 145 11

Пастир изнасили непълнолетна в Пловдив

  • пловдив-
  • мвр

31-годишният мъж е издирван и за грабеж

31-годишен мъж с инициали Р. П. бе арестуван по обвинение за изнасилване, съобщиха от полицията в Пловдив. Във вторник вечер около 22 часа е получен сигнал, че в постройка на ул. „Полет“ е било изнасилено 17-годишно момиче.

Незабавно на мястото на инцидента са пристигнали полицаи, които установили, че вероятният извършител на престъплението е 31-годишен мъж от Велико Търново. Установено е, че той е бил нает от бащата на момичето да се грижи за кравите на семейството.

Полицейската справка показала, че пастирът е криминално проявен и осъждан. Той дори е обявен е за издирване от РПУ-Велико Търново за извършен грабеж. По случая е образувано дознание. Р. П. Е задържан за 24 часа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 real

    0 0 Отговор
    Е, и?!
  • 2 вдовицата

    0 1 Отговор
    Блазе му , дано е била готина болярката ! След 24 часа да се готви следващата ! Полицаи, адвокати , прокурори и съдии , кой ще сгъне кинтити на сиромаха ?
  • 3 в.с.

    3 0 Отговор
    Болярка ! Каква болярка бе ! Пише че момичето е от Пловдив ! А този ще си носи последствията ! Дано го тикнат в Затвора и да Изгние там !
  • 4 П.П.

    0 0 Отговор
    Ко ще я прай няма да я гледа.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 pacoran

    1 0 Отговор
    abe moje da e iznasilena a moje i sama da si e dala tva 6te se re6i ot suda 6oto go ima momenta tia da mu se e pusnala i na sledva6tia put toi da i e otkazal i tia da e kazala sega 6e te obvina 4e si me iznasilil i taka ima go kato variant sne6nite momi sa si malko palavi i nenasitni
  • 7 дядо коцкар

    0 0 Отговор
    не бързайте с оплюванията може и тя да е виновна ,преди 30 г. имаше случай как един младеж от толбухин бе осъден и лежа 7 г. затвор и след това бе оневинен, по същите мотиви .
  • 8 гост

    0 1 Отговор
    Она му е пуснала , що го закачат ????????????????
    А сега изнасилена .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 1111111

    0 1 Отговор
    Знаем ги тия , ще му пусне , а после изнасилена !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10 Александър Александров

    0 0 Отговор
    Прочетох внимателно мненията...Чудя се дали щяха да звучат по същия начин ако се отнасяше за ваше дете или за вас самите?... Присъствал съм на съдебно дело за изнасилване и адвоката на подсъдимия така се гавреше с момичето с подобни изказвания като в този форум...Адвокатът направо си обиждаше момичето, че едва ли не тя е виновна, че е казала "здрасти" на боклука-изнасилвач и по този начин е разпалила сексуалния му апетит...А л..ното беше едно русо мамино момченце с тъп поглед и мазна коса...изобщо не показваше разкаяние, а гледаше с ироничен поглед момичето... Жертвата беше 16 годишна, девствена...Детето си умираше от срам да разказва подробности от бруталната гавра...Накрая мина условно и аз си казах, че никога не бих станал адвокат по наказателно право....Тайно пожелах на адвоката на изнасилвача да го нападнат в тъмното тумба цигани, да му скъсат г..а, а после да си наемат мастит адвокат, който да унижи жертвата и да го изкара, че си е поискал да го изнасилят...
  • 11 Костадин

    0 0 Отговор
    Преди няколко дена, ако не и миналата седмица, имаше новина за изнасилено 13-годишно момиче от 5(!) човека. Момичето се оказа девствено и без следи от полов контакт след т.нар. "изнасилване". С оглед на криминалното минало на пастира обаче не вярвам случая да е такъв. Все пак е добре да се направят медицинските прегледи и експертизи за крайно мнение, възможно е чиляка да е виновен, може и може и момичето да си измисля.