Last news in Fakti

20 Април, 2017 12:59 2 353 0

Издирват жена, изчезнала преди два месеца

  • издирват-
  • христина костадинова
Издирват жена, изчезнала преди два месеца - 1
Снимка МВР

РУ- Шумен издирва по молба на близките й Христина Ленинова Костадинова на 41 години, жител на село Каменяк. Жената е напуснала дома си на 22 февруари тази година и оттогава е в неизвестност.

Костадинова е висока около 175 см., с нормално телосложение, светло лице, сини очи, дълга права кестенява коса. По данни на нейни близки е възможно да е придружена от 52-годишен мъж от село Каменяк с имена Нехат Ахмедов. Жената е напускала дома си и друг път и е установявана в негова компания.

Умоляваме хората, които имат информация за местонахождението й да подадат информация в близкото полицейско управление или на телефон 112.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА