27 Април, 2017 17:26, обновена 27 Април, 2017 17:35 1 202 1

Задържаха мъж, пробол и убил съселянин

  • убиец-
  • пробол-
  • лесново

30-годишният извършител има криминално минало

Задържаха мъж, пробол и убил съселянин - 1
Снимка: Shutterstock

Криминалисти задържаха извършител на тежко престъпление - мъж, нанесъл тежка прободна рана на друг, вследствие на което раненият издъхнал.

Във вторник в полицията бил получен сигнал, че в с. Лесново е намерен мъж в безпомощно състояние. Веднага на място бил изпратен полицейски и медицински екип. При огледа било установено, че мъжът е с прободна рана в областта на тялото и независимо от усилията на лекарите, малко по-късно е починал в болницата. В хода на проведеното разследване е установен и задържан С. Н. (30 г.) - жител на същото село, криминално проявен.

Материалите по случая са докладвани на Софийската окръжна прокуратура и на 26 април мъжът е привлечен като обвиняем по чл.115 от НК, а мярката му за задържане е удължена до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойка присмехулка

    2 1 Отговор
    Сега у затворо него ще прободът изодзадзе, след като изпущи сапуно и се наведе да си го вземе.