Last news in Fakti

3 Май, 2017 13:16 2 054 2

72-годишен открадна кола в Самоков, заловиха го

  • 72-годишен-
  • самоков-
  • кола-
  • кражба-
  • крадец

Възрастният мъж е криминално проявен

72-годишен открадна кола в Самоков, заловиха го - 1
Снимка: Shutterstock, изображението е илюстративно

72-годишен открадна автомобил в Самоков, но бе заловен за броени минути след бързата намеса на местната полиция.

Вчера (2 май), около 21:20 часа жител на Самоков съобщил в полицията, че ползваният от него лек автомобил е откраднат от паркинга пред заведение в града, като е бил с контактния ключ на таблото.

Полицейските служители стартирали незабавни заградителни действия, в резултат на които само за броени минути засекли отнетия автомобил. Извършителят на деянието бил изпробван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел, че шофира откраднатата кола с 0.95 промила в издишания въздух.

72-годишният криминално проявен мъж е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП

    4 0 Отговор
    Старец разбойник! :)
  • 2 ТемидаСеФръцка

    2 0 Отговор
    Дано му се размине, щото на тези години да ходи на кофти място...язък