12 Май, 2017 16:38 1 741 5

200 лв. глоба за шофьор, опитал да бие КАТ

  • глоба-
  • кат-
  • побой
200 лв. глоба за шофьор, опитал да бие КАТ - 1

Парична глоба наложи Районният съд в Берковица на шофьор, който заради съставен акт, се нахвърлил с обиди и заплахи срещу служителите на полицията, съобщиха от МВР.

Скандалът избухнал в четвъртък, малко преди 10 часа, в центъра на село Спанчевци. Полицаи от Вършец спрели за проверка автомобил с монтанска регистрация, управляван от 44-годишен мъж от Берковица.

Униформените установили, че водачът е нарушил Закона за движение по пътищата и му съставили акт. При връчването на документа обаче шофьорът се развилнял и засипал пазителите на реда с обиди и закани, пише "Труд".

Наричал ги "нещастници", заплашил, че "ще им се случи нещо лошо", използвал и нецензурни думи.

Заради непристойното му държане той е бил задържан и му е съставен и втори акт за дребно хулиганство. Районният съд в Берковица наказал шофьора с 200 лева глоба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost88

    12 2 Отговор
    Много бе, тоя плюе на цялата държава -те 200 лв браво на господа магистратите!
  • 2 Куката

    14 2 Отговор
    Медал, не глоба да му дадат на човека
  • 3 666

    15 1 Отговор
    Сега ще е по-корназ. Щом за това провинение актът му е 200 лв, какво ли си мисли сега? "Ако му разбия на ченгето главата с мотиката, най-много да ме глобят 500 лв. Струва си."
  • 4 Константин-Ром

    9 4 Отговор
    По принцип катаджиите често забравят че без нарушение на водача,нямат право да го спират,освен само при заповед за рутиина проверка.След като го спрат и установят нарушение и ако е нямало заповед за рутиина проверка ,акта се обжалва и делото се прекратява в полза на водача на МПС-то.ХОРА научете правата си.Затова може би водача да е афектиран,а тук така го изопачават журналистите че найстина може човек да им повярва-ама само невежите.

    Коментиран от #5

  • 5 Morgoth

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Константин-Ром":

    Пробвай да им кажеш, че са те спрели без нарушение, ама гледай да имаш поне един свидетел в колата, иначе като нищо ще се сдобиеш с нарушение, което не си направил, но няма как да докажеш срешу двама свидетели. Ако смяташ, че КАТ не са прави правилното място да го кажеш е съда.