Last news in Fakti

15 Май, 2017 20:26 2 233 0

Заловиха наркотици на стойност 2,3 млн. лева

  • заловен-
  • накроктик
Заловиха наркотици на стойност 2,3 млн. лева - 1

Наркотици на стойност 2,3 млн. лв. бяха открити при две рутинни проверки на граничните пунктове „Малко Търново” и „Капитан Андреево”, съобщиха от Агенция "Митници"..

Вчера, 14.05.2017 г., сутринта митнически служители на Митнически пункт Капитан Андреево са задържали хероин на обща стойност 1,2 млн.лева. При митническа проверка на автобус, влизащ от Турция, е установено, че в багажното отделение, в кашони с фаянсови плочки, са укрити пакети с бежово прахообразно вещество. При полеви наркотест веществото е реагирало на хероин, а общото му количество е 17 кг. Кашоните са пренасяни от 66-годишен мъж, който също пътувал в автобуса. Мъжът, който е криминално проявен и е с присъда за трафик на хора през границата, е задържан.

Друга пратка е задържана на Митнически пункт Малко Търново при съвместни действия на митнически и гранични служители. Проверката на лек автомобил, пътуващ към Турция, е извършена на 13 май вечерта. Наркотикът - над 35 килограма амфетамин, на стойност 1.1 млн. лв., е бил скрит в тайници в купето и багажника на колата. Шофьорът, 48-годишен мъж от Исперих, също криминално проявен, е задържан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА