23 Май, 2017 09:51 2 100 1

Разкриха нелегален цех за обработка на тютюн

  • митница-
  • цех-
  • тютюн
Разкриха нелегален цех за обработка на тютюн - 1
Снимки: Агенция "Митници"

Нелегален цех за обработка на тютюн за пушене разкриха митнически служители от Митница Лом при проверка в района на Бяла Слатина. Това съобщиха от агенцията.

Митнически инспектори от сектор „Оперативен контрол" на отдел „Митническо разузнаване и разследване" извършват проверка на предварително селектиран обект - частен имот. При огледа установяват, че в него е устроен импровизиран цех, оборудван с машина за рязане на тютюна. На място са открити 292 кг тютюн на бали и в различна степен на подготовка и 35 кг. вече нарязан тютюн. Машината, както и открития общо 327 кг тютюн са задържани. Образувано досъдебно производство по описа на Митница Лом, работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Щом нелегален цех за тютюн са открили, значи са голяма работа ! Крадците на КТБ обаче не можаха да открият. ЦАЦАРОВ ЩЕ Е ГОРД ДА ОСЪДИ РАБОТИЛИТЕ В ЦЕХА !