Last news in Fakti

9 Декември, 2011 08:50 10 061 32

Прокуратурата се самосезира за средния пръст на Цар Киро

  • кирил рашков

Ще го съдят за непристойно поведение и дребно хулиганство

Районната прокуратура в Асеновград се самосезира заради непристойното поведение на Кирил Рашков пред съда. Ромският бос показа нецензурен жест към журналисти и жители на Катуница, след като магистратите му отказаха по-лека мярка за неотклонение, заради влошеното му здраве.

След като са проследили репортажи в медиите, обвинителите са поискали Рашков да бъде съден и за непристойно поведение и дребно хулиганство. Подобен случай имаше преди няколко години с Будимир Куйович.

По случая е образувано дознание и е назначена проверка за хулигански прояви. Иззети са всички записи от медиите, в които ясно се вижда, че на влизане в съдебна зала цар Киро псува жителите на Катуница, а на излизане от съда им показва неприличен жест - среден пръст.

Стана ясно също, че основни свидетели по делото срещу цар Киро са били заплашвани. Това са родителите на 20-годишните Даниела и Рени, които са били очевидци на заплахите, които Кирил Рашков е отправил към Веселин Христов, часове преди да бъде прегазен Ангел.

На родителите на двете момичета са се обадили по телефона непознати мъжки и гласове, които казали: „Помисли си какво ще стане с тебе и семейството ти". Сигнал за тези заплахи е подаден в полицията, но от там отказаха да коментират има ли официално депозирани жалби.

Районният съд в Асеновград отложи делото срещу Кирил Рашков, в което той обжалва ареста си, за 22 декември. Съдът поиска да бъде назначена тройна съдебномедицинска експертиза, в която да бъде посочено мнението за здравословното състояние на Рашков от трима медици - съдебен лекар, кардиолог и ендокринолог.

Прокурорът по делото Калоян Димитров поиска тази експертиза, тъй като до момента по делото са приложени само документи, които показват хроничните заболявания на Рашков, а не моментното му състояние, за което адвокатът му Даниел Ангелов твърди, че е влошено. Защитникът на Рашков поиска по-лека мярка за него.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bulgaria

    5 0 Отговор
    pusnete go na naroda,toq ..........................................................................................
  • 2 Шеметрона

    7 0 Отговор
    Дайте го на народа, що го пазите... какво толкоз може да му се случи?!
  • 3 Бай Цало

    0 2 Отговор
    Той го показва това но Бойко и на Цецко, аз не се засягам.
  • 4 кик

    1 0 Отговор
    каква наглост и арогантност това за сетен път доказва че има недосегаеми а съдът е бошлаф...ще кажете ама ше го накажат хахаха как не ми е ясно?глоба даааааа и джеп4ийките ще извадят парите за глобата от нашите джобове ..... ще пласира дрога за нашите деца ще пласира спирт за наште заведения ще прибира наште пари.........смърт по особенно жесток на4ин те това е за такива кат него
  • 5 libia

    0 0 Отговор
    da pusnete go kato kadafi da vidime kolko 6te izdurvi ciganin 6te go ubivam 3 dena i 6te mu prelivam kruv ako triabva!!!
  • 6 rosko

    1 0 Отговор
    edinstwenoto koeto trqbva da se naprawi e decata i wnucite mu da sa izbiqt pred carq, i go ostawi posle da si jiwee , kakto iska
  • 7 гост

    3 0 Отговор
    Хем г....н ром, хем нагъл! Такива заслужават да бъдат убити с камъни!!!
  • 8 бтв

    1 0 Отговор
    каде е? Миролюба Бенатова ромската п.....га да коментира!11
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ТОМОВ

    1 0 Отговор
    АЗ БИХ МУ ГО ЗАВРЯЛ ТОЗИ СРЕДЕН ПРЪСТ В ...... ...
  • 15 томов

    2 0 Отговор
    А КОЛКОТО ДО ВНУЦИТЕ МУ БИХ СЕ ЗАЕЛ ДА ГИ ПРЕВЪЗПИТАМ.ЩЕ СТАНАТ КАТО БУБИ.ЩЕ СЕ КЛАНЯТ КАТО ЯПОНЦИ ДОРИ И НА КУЧЕТАТА В КАТУНИЦА
  • 16 no name

    0 4 Отговор
    be kvo se palite tolkova car kiro #1
  • 17 no name :P

    2 0 Отговор
    До къде се стигна тоя да показва такива жестове....... Едно голямо УуУУУУУ!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 520 zender

    1 1 Отговор
    Ха ха болно ми е да си го призная ама това дет сте го написали другите са само приказки.М....гала си прави квот си иска в тая ш..на държава ако все още тази територия може да се нарече така..Истината е че справедливост няма,надежда има само за балъците.Viva ГЕРБ.
  • 20 Иван

    1 0 Отговор
    едно време имаше нещо такова - цингу мангу фук пълни гащи с лук
  • 21 Бай Ганчев

    1 1 Отговор
    Македонскиот цар Киро е създаден от любимата на БСП - Държавна сигурност през 1980 г. по време на възродителния процес срещу циганите. След като заклаха племенник на Старозагорския генерал Чочоолу - битите цигани бяха рекрутирани в организация на провъзгласения от ДС за цар - Киро. По късно бойните групи на цар Киро бяха използвани от ДС във възродителния процес срещу турците - а след като бяха разселени по първите етажи на жилищните блокове в Пловдив - бойните групи на цар Киро бяха използвани за възродителен процес и срещу българите. През 1991 г. същите бойни групи на македонскиот цар Киро, бяха използвани за създаване на пазара за проститутки (бели робини) и наркотици който през 1994 г. предадоха на ВИС2. Всичко това беше дирижирано от любимите на БСП гейнерали от Държавна сигурност. Те предадоха България в ръцете на циганите, не случайно друг известен м....л - Цветелин Кънчев, на празника на БСП на връх Бузлуджа беше закарал цял цигански оркестър с който пееше "Партизан за бой се стяга". Така, Босилеградския цар Иван (Иван Костов), продаде 80% от държавната собственост за по един лев на борците - а Гевгелийския македонски цар - Киро, създаде пазара за проститутки и наркотици за борците. Не случайно цар Иван беше избиран винаги в града на цар Киро - а Пловдив беше обявен за синята столица на България - а по време на управлението на цар Иван - бойните групи на цар Киро изнасилваха безпрепятствено - властта се правеше на сляпа. Както беше казал един от ръководителите на тези възрожденски процеси (който също е от Пловдив) - "Не ме гледай тъпо българино". Какво правеше през това време "невинната" БСП. БСП се радваше.., те знаят законите на робовладеческия строй. Социалистите знаят, че никоя робиня (било то и бяла), не може да роди свободен гражданин. Социалистите знаят, че децата на белите робини ще бъдат рекрутирани в тяхната партия и партията им ще се увеличи с около 500 000 чисто нови симпатизанти. По този начин циганите се явяват като репродуктивният орган на БСП. БСП обаче допусна грешка като изгони генералите защото тръгвайки си генералите взеха със себе си и репродуктивния орган и паричките и белите робини (проститутките), и започнаха да си правят нови гейнералски партии които макар и комунистически, бясно налетяха срещу БСП. И понеже всички са наакани до ушите - никой няма интерес истината да излезе наяве.
  • 22 Един от много

    3 0 Отговор
    Преди време , Хитлер е намерил как да се справя с такива .
    Жалко че Българите последните 70 години сме големи само на приказки и всяко чудо за 3 дни. Явно докато се самоосъзнаем ще сме под власта на ей такива като тоя.
  • 23 бай тошо

    0 4 Отговор
    да живее цар киро!!!!
  • 24 дидо

    2 0 Отговор
    абе къв цар е тоз бе........стига сте занимавали ве4е българите с тез простотии, цар бил.Начи то з ко го видя ще го смачкам на място и полицията нема му помогне,седнали да занимават народа
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Адвоката

    2 0 Отговор
    Абе какво се правят на игумени прокурорите,и чак си(ни) губят времето с реклами.Толкова бандити има за затвора,като Киро-японец- циганина например,и не се сезират,а се сетили за средния пръст на другия крадлив да търсят сметка.
  • 27 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    abe toia m.....l za kakav se ima.magistratite ne obichat takiva nagli i sam siguren che shte mu otrejat krilcata.
  • 28 сечко

    1 0 Отговор
    Лелеееее Кирчоооо Само да влежеш в панделата при бате и тате че та скьсат с дрьжката на лопатата........ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 29 BG Revolution

    0 0 Отговор
    PREDLAGAM DA MU OTREJAT I DVATA SREDNI PRASTA S RAJDIVA LAMARINA MNOGO BAVNO I PRED CIGANITE .GLASUVAITE S DA ILI NE !
  • 30 dgd

    0 0 Отговор
    a sega za vsi4ko 6te tarsite za kvo da go sadite sadetego 4e i nosi h.. v pantalonite si
  • 31 нвв

    0 0 Отговор
    i da vleze v pandela negovoto e minalo ve4e ni6to nemoje damu napravqt 4oveka sie na godinite videl pari ka6ti koli vs i da vleze go boli oredil deca vnuci pra vnuci 1/4 nesa mu vzeli mn ima i 6te prodaljava da ima
  • 32 Irish

    0 0 Отговор
    Вървяли си Хитлер и Сталин и си говорили за расизма.Видели един човек и Хитлер го заговорил\Утре сме решили да разстреляме 200000 циганина и 4 кучета\ му казал и човека учуден попитал'Защо и четири кучета'.Хитлер се обърнал към Сталин и му казал\Видя ли бе като ти казвам слушай-На никой не му пука за циганите\