Last news in Fakti

27 Юли, 2017 11:32 2 486 4

Мъжът, нападнал момичета в Несебър, е приет в психиатрия

  • луд-
  • побой-
  • жени-
  • море-
  • несебър
Мъжът, нападнал момичета в Несебър, е приет в психиатрия - 1
Снимка: БТВ

Божидар Колев, който нападна две жени в Несебър, е приет по спешност в психиатрично заведение. Това съобщиха от пресслужбата на Районния съд в Бургас.

По-късно днес районни магистрати ще заседават по делото срещу 31-годишния.

Според дежурен психиатър, диагнозата на Колев е "параноидна шизофрения", а заболяването датира от 4 години.

Тогава употребата на наркотици отключва болестта. През 2013 г. той скочил отвисоко, тъй като е чувал гласове, които го командвали. Същата година Колев е ударил чужденец с камък по главата, като е бил чисто гол. През 2014 година Колев е скочил от четвъртия етаж, тъй като гласовете му казвали, че е безсмъртен.

Според медицинското заключение, Божидар Колев е опасен както за себе си, така и за околните. Преди време е имал физическа разправа със своята майка.

В психиатричното заведение е приет с порезна рана на главата - мислил, че има имплантиран чип, който го командва какво да прави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОК

    16 1 Отговор
    Евтаназия му е майката за такива. Той няма да се оправи никога, но може и да убие невинен човек. Кому е необходим такъв индивид. На обществото?Едва ли. След като е опасен както за себе си така и за околните какво му мислят. Не може цял живот да стои в клиниката,я!
  • 2 бях на море

    13 0 Отговор
    Този е чисто луд преди около една седмица 2-3 дни се разхождаше ама чисто гол в Несебър и всички се правеха че не го виждат А тъп... прос..ченгета можеха да го спрат преди нападенията
  • 3 гларус

    12 1 Отговор
    Референдум за евтаназията и смъртното наказание му е маиката Ама оня дългуч чалгаря направи политическа поръчка за безсмислен референдум Махане на субсидиите за партиите ефтаназията и смъртното наказание Над 90 % ще гласуват ,, за,, Надеждата ми е да го направи някои като Марешки щото сега щеше да караме на гориво над 3 лева Валентин Златев дето казва че няма картел вече така се издул че може да го ползваме като газонаходище
  • 4 Гост

    10 1 Отговор
    Хотел Родина в София, дайте му една хубава стая на последния етаж, нахранете го, дайте му и трева и друго каквото иска, оставете го там няколко дни, той сам ще се направи на Батман и ще се самоизлекува! И всички ще са доволни! Амин!