Last news in Fakti

19 Декември, 2011 08:51 1 779 2

Запалиха коли и в Силистра

  • коли-
  • палежи

Картата на пироманските прояви се увеличи с още един град

Две коли са запалени тази нощ в Силистра около 1:30 ч. Единият автомобил е изгорял напълно, а другият – частично, предаде бТВ. С това картата на пироманските прояви у нас вече се увеличи с още един град.

Първоначално пожарът е възникнал в лек автомобил „Ауди А 6”, собственост на 37-годишна жена, който частично е изгорял в предната си част. В по-голяма степен от огъня е бил засегнат паркираният в непосредствена близост лек автомобил „Ауди А 4”, собственост на 31-годишен мъж.

Пожарът е потушен от екип на РС „Пожарна безопасност и защита на населението” – Силистра, спасени са останалите автомобили на паркинга. Причините, довели до инцидента, са в процес на изясняване”. По случая е образувано досъдебно производство.

Запалени коли през нощта в столицата няма. Вчера автомобили пламнаха в София, Перник и Волуяк.
За два месеца в София и страната са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в столицата.

До момента трима са задържани за част от палежите в София. Владислав Николов – Куката е арестуван за палежа на три коли в квартал "Западен парк". Вторият задържан е 29-годишният Юлиян Ковачки за палежите на коли в "Младост" и "Хаджи Димитър". Третият задържан е 27-годишен, регистриран в полицията за наркотици. Обвинен е за палежа на един автомобил на ул. "Кукуш" на 17 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hdfj

    0 0 Отговор
    очаквайте скоро и в останалите градове xaxa
  • 2 Петров

    0 0 Отговор
    Потърпевшите трябва да съдят ВТV за подстрекателство към вандализъм, защото преди 2 дена в ефир направиха т. н. от тях "експеримент", при това със знанието и съдействието на официални държавни институции Служба "ПБЗН", "Полиция" и др. ПОКАЗАХА НАГЛЕДНО КАК СЕ ПАЛИ КОЛА - КЪДЕ ТОЧНО ДА СЕ НАЛЕЕ ЗАПАЛИТЕЛНАТА СМЕС, ЗА ДА ИЗГОРИ КОЛАТА МАКСИМАЛНО БЪРЗО. Така вече и неуките бандяги са просветени.
    БРАВО НА МЕДИЯТА, ТОЗИ ПЪТ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЗЛАТНИЯ СКУНКС ЗА МЕДИЙНА НЕДОМИСЛИЦА!!!