Last news in Fakti

22 Август, 2017 18:46 2 199 7

59-годишен блудства с 9-годишно момиченце

  • блудство-
  • дете-
  • ментеше
59-годишен блудства с 9-годишно момиченце - 1

Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районен съд-Варна на 59-годишeн мъж, привлечен като обвиняем за блудство с малолетно дете, съобщи Информационна агенция "Черно море".

Спрямо 59-годишния мъж са предявени обвинения затова, че привечер на 19 август в района на местност "Ментеше" във Варна е извършил блудствени действия с 9-годишно момиченце.

Малолетното дете, жертва на посегателството, често играело на открито, заедно с други деца от близките блокове в кв."Владиславово" - край обитавана от обвиняемия вилна постройка, и понякога разговаряли с него.

Непосредствено след деянието детето е споделило за случилото се с близките си. Предвиденото в закона наказание за подобно тежко умишлено престъпление е лишаване от свобода в размер от 1 до 6 години.

С оглед високата обществена опасност от деянието, както и с цел да се предотврати възможността обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, съдът счете, че следва да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение. Обжалването на мярката е в 3-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вярващ Путинист

    8 2 Отговор
    Като прочетох ,,Ментеше ,, и липсата на имена явно е от племето на бъмзи!

    Предлагам скопяване физически чрез кръцване на маймунката
  • 2 OMG WTF

    4 1 Отговор
    От 1 до 6 години за блудство с 9 годишна? Абе какви са тези СМЕШНИ присъди? За такива ИЗРУДИ химическа кастрация и 30-тина годинки в панделата. МИНИМУМ. А най-добре е ако върнат законите на Кан Крум...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кармен

    2 1 Отговор
    По темата: Кастрация!В затвора и да лежи на още по- големи золуми ще се научи.Въпрос: за колата на братя Диневи имаше много емоции,а това какво се случва с децата ни май не е толкова важно.Жалко какви приоритети само.Първо са парите,колите,а човешкия живот някъде на заден план.Браво народе браво,ако се събудите от летаргията може и да направите нещо човешко!
  • 5 РЪБ

    2 1 Отговор
    ТОЗИ УРОД ,ЗАСЛУЖАВА САМО ДА БЪДЕ РАЗЧЕКНАТ ИЛИ МИНИМУМ С КУРШУМ МЕЖДУ ОЧИТЕ!!!!!!!!!!!
  • 6 РЪБ

    2 1 Отговор
    ЗАКОНИ КАТО В КИТАЙ ЗА ТАКИВА УРОДИ!!!!!!!!!!!......ТОГАВА ЩЕ ПРОЦЪФТИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
  • 7 джими

    1 1 Отговор
    "С оглед високата обществена опасност от деянието, както и с цел да се предотврати възможността обвиняемият да се укрие"
    По-скоро с цел да се скрие от бащата и роднините на момиченцето