28 Септември, 2017 11:58 1 675 1

Неофициално: 300 000 лева са откраднати от инкасо автомобила

  • инкасо-
  • софия-
  • обир

Издирват се трима души

Полицията издирва тримата извършители на въоръжения обир на инкасо автомобил в столичния квартал "Овча купел”. По неофициална информация открадната сума е 300 хиляди лева, съобщава Нова тв.

"Не разбирам какво се е случило тук. Не ми е ясно какво е правил автомобил с пари на това място - тук няма нито банков клон, нито клиент, който дава пари, пратки и товари", заяви експертът по сигурността Маноил Манев.

Депутатът от ГЕРБ се усъмни в пропуски в работата на охранителната фирма: "Подозирам, че това тук няма нищо общо със закона, с охранителната дейност и с инкасо дейността".

В същото време той изрази доверие в полицейските служители, които ще разследват случая.

Престъплението е станало малко преди 23,00 часа, а при нападението леко пострадали са двама охранители. Обирджиите са избягали с тъмен джип, който се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    2 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Не разбирам какво се е случило тук. Не ми е ясно какво е правил автомобил с пари на това място - тук няма нито банков клон, нито клиент, който дава пари, пратки и товари", заяви експертът по сигурността Маноил Манев. ТОВА Е НЯКАКВА ШЕГА НАЛИ !!! ТОЙ МУ ВЗИМАТ ИНТЕРВЮТО ПРЕД ВХОДА НА РАЙОННИЯ ТРЕЗОР ДЕТО В ЦЕЛИЯ РЕГИОН СЕ СЪХРАНЯВАТ ПАРИТЕ И НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗМИНЕШ ОТ ИНКАСО КОЛИ !!!!! ТОЯ ДА НЕ Е ПАДНАЛ В БАНЯТА ???