Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 12:12 1 232 2

Спипаха над 86 кг екстази в холандски тайник на "Калотина"

  • екстази-
  • калотина-
  • холандци

Има двама задържани

Служители от Митнически пункт "Калотина" задържаха 86,350 кг таблетки, съдържащи екстази. Това съобщиха от Агенция "Митници".

Наркотикът е открит в специално изграден тайник на лек автомобил с холандска регистрация.

Образувано е досъдебно производство срещу холандските граждани Кадир Харманкая и Байрам Йоздил за това, че с лек автомобил марка Audi без надлежно разрешително пренесли през границата на страната, на вход от Република Сърбия за Република България, наркотични вещества - 49 броя полиетиленови пакети с общо бруто тегло 86,350 кг., съдържащи таблетки, реагиращи на опиати.

Кадир Харманкая и Байрам Йоздил са привлечени в качеството на обвиняеми и с постановление на Окръжна прокуратура София от 29 октомври 2017 г. са задържани за срок до 72 часа.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 0 Отговор
    Холандци?! Кореняци предполагам с тези имена. От ЕС трябва да накажат митничарите, че не са спали по изключение и по този начин са нарушили правата на тези "европейци"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.