31 Октомври, 2017 13:16 2 415 2

Двойно убийство в плевенско село

  • убийство-
  • баща-
  • дъщеря-
  • горни дъбник

Двойно убийство е извършено в плевенското село Горни Дъбни. Сигналът е получен тази сутрин на тел.112.

Мъж от Горни Дъбник е съобщил, че е открил трупа на 72-годишния си баща, а 35-годишната му сестра е в много тежко състояние.

Веднага на място са изпратени екипи на Бърза помощ и полицията, но младата жена е починала на път за болницата. Синът на починалия мъж живее в съседство, но не е чул нищо, съобщи пред Дир.бг говорителят на плевенската прокуратура Рени Кирилова.

Огледите в къщата, в която е извършено двойното убийство, продължават. По двете тела са открити видими следи от насилие. Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство на повече от едно лице.

"Телата са транспортирани за аутопсия, при която ще бъде установен приблизителния час на смъртта на 72-годишния мъж - вероятно през нощта", допълни прокурор Кирилова.

По предварителна информация бащата и дъщерята са станали жертва на крадец. Извършителят на двойното убийство се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ви кажа ли

    16 3 Отговор
    кой е бил крадецът? Циганин, на видима възраст около 18-25 години и не е бил сам!!! Хайде сега полицията да стесни кръга.
  • 2 Рпг

    3 1 Отговор
    Сина живее в саседво и нищичко не чул