14 Ноември, 2017 09:48 3 043 4

Бащата на залятата с киселина Бела: Главата ѝ пушеше

  • бургас-
  • момиче-
  • бела

Цялото семейство крие в коя болница е момичето, защото получават заплахи

32-годишната Бела е в болница, почти обезобразена, след като бе залята с киселина. Посегателството е извършено от мъжа й - Костадин, с когото са се разделили.

Мъжът често си позволявал да й посяга.

Ето какво разказа за инцидента бащата на момичето пред Нова тв.

"Вечерта към 6-7 часа вечерта се случи случката. Дъщеря ми си идва от работа и пита има ли хляб. Нямаше, затова излезе да купи. Като се прибираше мъж я нападна и я събори с ритници и юмруци в главата и я заля с киселина, главата й пушеше. Излязох да го гоня. Може би повече от месец ще продължи лечението. Нея много я е страх, не иска да говори с никого. Заплахите продължават. Имам четири момичета, едната е далеч, но за другите ме е страх", каза той.

"Всичко започна, след като тя реши да се раздели със съпруга си. Той и децата им бие и тормози, ставал съм свидетел. Преди година и половина й счупи носа. Аз не бях вкъщи, а в Слънчев бряг, където работех. Преди 5 месеца подадохме жалба срещу него, пак за побой", заяви бащата на Бела.

"Мъжът й в момента се крие при майка си. Искам справедливост и присъда. Искам да излезе закон, не само заради дъщеря ми, а за всички хора, които биват насилвани. Не може да се извършва такова нещо срещу слабия пол", каза той.

Сестрите на Бела се страхуват да говорят, защото и те са заплашвани от съпруга на Бела.

Цялото семейство крие в коя болница е момичето, защото получават заплахи, че Костадин ще я довърши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Татко на момиче

    8 3 Отговор
    А ти тате,как не го настигна,как се примири с насилието?Ако бях на твое място,сега щях аз да съм следствен,но...какво от това,детето ми нямаше да го е страх!Бил съм в по-тежко положение и повярвай ми сега детето ми не го е страх,страх ги е насилниците!
  • 2 ЪРП

    10 0 Отговор
    БАЩАТА НА ОБЕЗОБРАЗЕНАТА ЖЕНА, НЕ ЗНАЕ ЛИ ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗАКОНИ ЗА ЖЕРТВИТЕ, А УБИЙЦИТЕ, ИЗНАСИЛВАЧИТЕ, СЪДИСТИТЕ И ВСЕКВИ УРОДИ СА ЗАЩИТАВАНИ И ПОЧИТАНИ ОТ БГ- СЪДИИТЕ!!!!!!!!?????!!!!!!!!!!!!!!!

    АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА БАЩАТА, ОНЗИ УРОД ЩЕШЕ ДА "ИЗЧЕЗНЕ" БЕЗСЛЕДНО И ЩЕШЕ ДА МУ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАКВО ЩЕШЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ПРЕДИ ДА "ИЗЧЕЗНЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ЩЕШЕ ДА СЕ МОЛИ ДА БЕШЕ "ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР" ВМЕСТО АЗ.......
  • 3 111

    4 2 Отговор
    Странно защо не са събрали родата на помощ, както си е по циганския обичай.
  • 4 разплата

    3 0 Отговор
    Ако полицията не вземе мерки е време ние гражданите да се разправяме с такива същества като нападателя за да изчезнат като вид. Ако роднините на пострадалата жена имат снимка на този нека го покажат.