8 Декември, 2017 13:37 6 661 11

Мутри хвърлят ръка върху погребалния бизнес в Бургас!?

  • катафалка-
  • палеж-
  • погребално бюро-
  • бургас

Катафалка е изгоряла тази нощ в жк "Славейков", подозират умишлен палеж

Мутри хвърлят ръка върху погребалния бизнес в Бургас!? - 1
Снимка: Флагман

Войната в погребалния бизнес в Бургас сякаш е пламнала в буквалния смисъл - катафалка, паркирана пред блок 2 в бургаския жк ”Славейков”, изгоря като факла при мистериозни обстоятелства рано тази сутрин, научи бургаското издание "Флагман".

Сигнал за пожара е получен в 4:18 ч., няколко минути по-късно на място е пристигнал екип от огнеборци, но огънят е погълнал автомобила набързо. Частично е засегната и друга кола.

Катафалката е собственост на малка фирма, оперираща в Бургас. Собственичката Румяна Черкезова е дала показания в съда.

"Знам кой ме поръча, посочих името му на разследващите, но на този етап ще се въздържа да правя публични коментари”, споделя тя.

По думите ѝ погребалният бизнес станал много свиреп, защото влезли "мутри”, които се опитват да контролират всичко.

„Те си мислят, че това е печеливш сектор, възприемат го само като фабрика за правене на пари и прилагат мутренски прийоми, за да смачкат конкуренцията. През лятото запалиха колата на колежката Стефка Димитрова, след това и погребалната ѝ агенция. Сега дойде и моят ред”, допълни Черкезова.

Бургазлийката сподели, че се страхува за живота, семейството си и всички, с които работи. Смята, че атаката срещу нея ще продължи.

"Знам, че палежът е умишлен. Колата беше изрядна, в отлично състояние. Наскоро мина ремонт. Няма как да се самозапали и да изгори толкова бързо. Запалиха ме, защото не се отчитам на мутрите. На нито една мутренска организация. За съжаление няма кой да ни защити и се страхувам”, споделя още потърпевшата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    12 14 Отговор
    Абе справедливо е да дадете на мутрите половината баница - нали по-вечето от тях не доживяват до пенсия. Поне техни да си ги заравят.
  • 2 Пако

    37 0 Отговор
    Добре дошли отново в 90-те ...
  • 3 Хубенов

    25 0 Отговор
    В Стара Загора, взимат по 100лв на етаж за сваляне на починал човек, бизнеса си е доста печеливш...
  • 4 ДДД

    10 0 Отговор
    сигурно в по големите градове вече е минал
    и сега и по малки мутри си търсят ниша
  • 5 ДЕГ

    7 3 Отговор
    #3
    И сега какво? Аз като живея в мазата как ще ме тарифират??
  • 6 Красимир Велчев

    4 1 Отговор
    Напълно разбирам отчаянието на притежателката на погребална агенция.Най-вероятно полицията знае,кои са извършителите ,но няма да си мръдне пръста да ги задържи.Покварата в нашето общество е достигнала,такава степен,че вече ,не е чудно,че полиция и престъпници са в тясна колаборация.Това явление,дори вече,не е най-отвратителното.В едно ,такова сътрудничество липсва морал,но поне има логика.Свидетел и участник съм и в по-големи идиотщини.Преди 3год.и половина бях уволнен от работа напълно противозаконно.Бившата ми работодатекла,директорката на клиника за наркомании в Суходол още е на работа и си прави,каквото си иска.Дъртата мръсница след 2месеца навършва 68год.Не се очудвам,че няма справедливост.Повече ме очудва друго-кой го крепи това некадърно животно.Ако ставаше ,що годе за секс ,щеше да има някакво обяснение.Тя обаче не става абсолютно за нищо.Очевидно в администрацията в България се крепят един друг вече единствено на принципа ,,гарван гарвану око не вади''.Това в крайна сметка е една защитна реакция на некадърната паплач във всички звена на администрацията.
  • 7 Кобрата

    6 0 Отговор
    Мафията съсипа държавата, жалко, защото дребният бизнес загива, а хората оцеляват все по-трудно, точно заради тези мутри...
  • 8 Uflaf

    3 0 Отговор
    Казаха политиците ,че сме по-добре от преди с парите . Как и от къде само те си знаят.И кой ? Та щом има ,защо да няма ренесанс на рекетьорскомутренски времена? Няма само онея с белите якички да блажат . И те от там са тръгнали .Малко бяха направо с куфарчета и документа за собственик на предприятие или хотел. Другите все от улицата са тръгнали. А младите не траят и те искат да са като боса. Искат да грискат и все така. Переодично.
  • 9 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Аз си живея в гаража , и си спя в багажника. И съм си в пълна готовност, - като гушна букета направо палят колата и в гробищата.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.