Last news in Fakti

11 Януари, 2012 20:58 3 689 2

Обвиняем застреля прокурор в съда

  • прокурор-
  • обвиняем-
  • застреля

Обвиняем застреля прокурор по време на заседание по делото му в Германия. Инцидентът се е разиграл в административния съд в южния град Дахау, съобщи бТВ.

Обвиняемият е стрелял три пъти в прокурора. След това е бил обезвреден и отведен в ареста.

"Мъжът е арестуван. Трябва да разберем дали е стрелял срещу други хора, но за момента нямаме информация за други ранени", съобщи говорителят на полицията Петер Грейсер. "Много от свидетелите на стрелбата са в шок", допълни той.

На 1 юли 2009 г. 28-годишен германец от руски произход уби с нож египтянка по време на съдебен процес в източния германски град Дрезден. През ноември същата година той бе осъден на доживотен затвор, припомня бТВ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема Бира

    0 0 Отговор
    В друг сайт прочетох, че било при самозащита. Прокурора стрелял пръв
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    haha