15 Януари, 2012 12:41 2 193 2

Арестуваха корумпиран граничар

  • гранична полиция-
  • мвр-
  • подкуп-
  • свиленград
Арестуваха корумпиран граничар - 1
Снимка: БГНЕС

Служител на „Гранична полиция” е задържан с подкуп, съобщават от пресцентъра на МВР. Арестът станал вчера. Служителят системно е искал и получавал парични суми като изнудвал български и чужди граждани /престъпление по чл. 302 от НК/.. Той работи като помощник-оперативен работник в Гранично полицейско управление - Свиленград, 32-годишен е. В системата на МВР от 8 години, а на  ГКПП”- Капитан Андреево е назначен през ноември 2011. Досега не е бил наказван.

Образувано е досъдебно производство, процесуално следствените действия продължават. Служителят е задържан за срок от 24 часа, предстои задържането за 72 часа. Стартирало е дисциплинарно производство за отстраняването му от служба в МВР.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ирина вълчовска

    1 0 Отговор
    всички са корумпирани като им давате малки заплати - така е -хората имат семейства- банкови задължения - нужди
  • 2 4o4o

    1 0 Отговор
    права Ирина,но това не е начина,по добре правителството да вземе мерки,не само да намаля заплати и да вдига стажа за пенсия.Сега и поредната глупост с отпуските.