Last news in Fakti

26 Февруари, 2018 17:28 4 063 3

Убиец на ясновидка издъхна в затвора

  • бургас-
  • ясновидка-
  • убиец

Възрастният мъж бе пратен за 16 години зад решетките, разболя се от рак малко след като се озова в пандиза

Андрея Влаев, убил прочутата бургаска ясновидка Валерия, е издъхнал тази сутрин в затвора, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Влаев излежаваше 16-годишна присъда за убийството на съпругата си, която целия град познаваше като „врачката с патериците“. Валерия бе феномен и славата й се носеше из цяла Югоизточна България, но се оказа, че зад фасадата на известна ясновидка, всъщност стои жена с изключително тежък характер.

По делото, което Флагман.бг следеше през 2013 година, стана ясно, че Валерия редовно пребивала дребничния Андрея. Влаев не издържал на тормоза и през лятото на 2012 година напуснал ясновидката, местейки се да живее в манастира „Свети Георги“ в Поморие, където бил готвач.

Склонен от децата си той се връща при Валерия, но на 23 август 2012 година не издържа на поредните нервни изблици на жена си и в момент на гвян стоварва 5-килограмова гира върху главата й, удря я още два пъти с тежка вещ. Врачката издъхва веднага, а сащисаният Андрея веднага звъни в полицията и се предава. Пред съда той поиска леко наказание, за „да не издъхне в затвора, а умре в дома си“.

Андрея разви тежко онкологично заболяване, поиска да излезе, но е абсурдно да бъде освободен едва 24 месеца след влизането в сила на 16-годишната си присъда. Зад решетките му добро лечение и химеотерапия. В последните месеци обаче състоянието му се влошило и тази сутрин той издъхна в затвора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pompev

    19 0 Отговор
    Те за нормално убийство дават 16 години.Тука имаме психически тормоз,провокативност И физическо насилие.Дори е действал във самозащита.Къв то съд такъв
  • 2 Дикембе Мутомбо

    16 0 Отговор
    Ясновидка, ясновидка, пък не могла да предскаже, че ще я убие...
  • 3 pompev

    6 2 Отговор
    С телефон съм не мога да слагам плусове,връщам 5 те иначе