Last news in Fakti

12 Март, 2018 15:33 2 889 2

Съдят мъж, убил възрастна жена, отказала му секс

  • мъж-
  • убийство-
  • секс

Окръжната прокуратура на Русе внесе в съда обвинителен акт срещу извършител на убийството на 68-годишна жена.

Обвинението срещу 66-годишния Джелял Ю. е за това, че на 11.05.2017 г. в с. Голямо Враново умишлено умъртвил Райме Х., като убийството е извършено по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост. Въпреки напредналата си възраст, обвиняемият проявявал интерес към жените и търсел интимна близост с тях. Пострадалата била вдовица и живеела сама в къща на края на селото, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Във въпросния ден Джелял бил в дома си, но се сетил се, че познавал покойния мъж на жената и решил да отиде до дома й и да поиска да прави секс с нея. Влязъл в двора, приближил се до Райме, която поливала ягодите, и заявил желанието си. Тя обаче го изгонила. Ядосан от това, по-късно той се върнал, хванал я и започнал да я души. Въпреки съпротивата й, Джелял успял да я събори на земята, нанесъл й удари по главата и по тялото, след което я душил, докато спряла да се движи и издъхнала.

За това престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. В процеса на разследването са извършени множество следствени действия – огледи на местопроизшествие, претърсване и изземване, разпити на свидетели, справки, психиатрични, медицински, технически и ДНК експертизи.

По искане на прокуратурата обвиняемият е с мярка за неотклонение „задържане под стража“ и е приведен в затвора. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда, уточниха от държавното обвинение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трелос

    11 0 Отговор
    Турски боклук!!!
  • 2 Този

    10 0 Отговор
    То да е само боклук