13 Март, 2018 10:26 3 883 3

Жена реши да купува коли и...изгоря с 50 бона

  • измама-
  • коли

Млад мъж излъга жена с 50 000 лв. 32- годишният участник в измама е задържаха от полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР.

За престъпната му дейност алармирала потърпевша. Разследването започнало през месец септември миналата година. Жертвата разказала, че за период от няколко месеца мъж, когото познавала по малко име, я примамил с оферта за доставка на автомобили от различни марки.

За целта му било нужно капаро. Така жената извадила над 50 000 лв., но от колите нямало и помен. По случая веднага било образувано досъдебно производство. В рамките на проведените оперативно-издирвателни действия криминалистите установили и задържали А.К./32г./ от Дупница. Мъжът е криминално проявен и осъждан за измами.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура на 6 март задържаният е привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 25 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха-ха-хаааа....

    11 0 Отговор
    Да бе
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.