Last news in Fakti

28 Март, 2018 13:41 7 027 7

Зловещи подробности за убийството на бизнесмена Венцислав Младенов

  • венцислав младенов-
  • нареченски бани-
  • наречен-
  • пампорово-
  • убийство

Съдружници пребиват до смърт предприемач

45-годишният столичен бизнесмен Венцислав Младенов е бил убит по особено жесток начин на 21 март. Той е бил пребит до смърт от Севдалин Буюклиев и сина му Марин

Това съобщи на пресконференция окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

По думите му, на 25 март близките на Младенов са подали сигнал, че той е изчезнал, телефонът му е изключен и нямат връзка с него, след което бизнесменът е бил обявен за издирване от столичното Девето РПУ.

Криминалистите са установили, че за последно Венцислав Младенов е бил видян в компанията на съдружниците си - 47-годишния Севдалин Буюклиев и 26-годишния му син Марин, в крайпътно заведение в село Нареченски бани.

"В следобедните часове - около 17 часа на 21 март, е възникнал скандал за пари в заведението в село Нареченски бани, стопанисвано от тримата. Кавгата е била между Севдалин Буюклиев и Венцислав Младенов. Между тях е започнал ръкопашен бой, към който се присъединява и синът", обясни прокурор Попов.

По думите му, Венцислав Младенов е бил повален на земята от бащата и сина с удари в главата и тялото. Той е бил почти в безпомощно състояние, но е давал признаци на живот, когато Буюклиеви са го изтеглили в съседно помещение. Там единият му е държал краката, докато другият му е нанасял удари с твърд предмет по главата. На Младенов са били причинени 3 тежки черепно- мозъчни травми и той е издъхнал.

"За да заличат следите, главата на жертвата първо е била увита с найлонова торба, завързана с въже на шията. След това убийците са увили тялото в завеса от заведението и отново са го завързали с въже, а накрая са използвали и найлон", разказа Румен Попов.

Трупът е бил пъхнат в пластмасов бидон, към който е бил привързан с въже метален капак от шахта. След това бащата и синът са натоварили бидона с трупа в кола и са го хвърлили в река Чепеларска на около 5 километра от Нареченски бани.

"По тялото няма прорезни рани", допълни окръжният прокурор на Пловдив.

Трупът е открит от полицията на 26 март. В двора на заведението пък е намерена камера, която е запечатала жестокото убийство на Венцислав Младенов. Тя е била свалена от стената вътре в ресторанта и е била захвърлена от убийците. Освен това е установено, че бащата и синът са се опитали да изгорят дрехите си, които са били напоени с кръвта на убития бизнесмен.

"Късно снощи е извършен следствен експеримент и са назначени множество експертизи. Мотивът за убийството е неуредени търговски взаимоотношения", каза още Румен Попов.

Севдалин и Марин Буюклиеви са задържани за 72 часа и са им повдигнати обвинения за умишлено убийство. Ако бъдат признати за виновни, те могат да получат от 10 до 20 години затвор.

Според фейсбук страницата му Венцислав Младенов е завършил психология в Югозападния университет "Неофит Рилски", а след това магистратура "Клинична и консултативна психология" във Великотърновския университет. В Търговския регистър фигурира като президент на фирмата "Бастър Бестър" ЕООД.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    3 1 Отговор
    https://fakti.bg/krimi/293576-stolichen-biznesmen-e-ubit-i-hvarlen-v-azovir-krai-pamporovo
    В тази статия пише, че е бил намушкан с нож многократно, а сега нямало прорезни рани по тялото... Как така? Нещо не се връзва...
  • 2 Майната ви

    15 2 Отговор
    10-20 години за особено мъчително за жертвата убийство, да ти серем и на Държавата и на политици, прокурори и сидий дано да убият вас и ваще деца и да им дадът на убийците по 5-10 години тава ви пожелавам боклуци мръсни!!
  • 3 един

    7 2 Отговор
    Това е нивото на родните ни бизнесмени! Случаят е нагъл, а убийците ниско интелигентни. Изтръгнали камерата и я захвърлили, а тя била записала всичко. Браво на юнаците! Да включиш сина си в такова ужасяващо престъпление не е признак, че си добър родител, смешно казано. Дали са разчитали, че имат връзки, пари и всичко ще им се размине? Възможно е. Както казваше един чужденец, поживял в нашата държава известно време, в България всичко е възможно! Всеки ден ужасяващи новини. Живеем си прекрасно, всичко ни е наред и си гледаме напред! Някои, обагрени в червено, очакват Путин да ни оправи, а тях да постави на пиедестал и те да продължат да ни гледат отвисоко, както са си свикнали. Поведението им е доказателство, че на това се надяват. Но както се случва напоследък, той май нещо закъсва в собствената си държава. Та какво остава за нас!
  • 4 Петя Петрова

    5 0 Отговор
    Боже каква жестокост...И ако им се размине това ще е поредната глупост на прокуратурата,защото вече в затворите е пълно с дребни престъпници,а точно убийците са сред нас на вън...Може би пак ще ги изкарат невменяеми,болни и т.н,но могат да убиват и знаят как да убиват!
  • 5 Чичо Пенко

    5 0 Отговор
    Помаците мръсни затриха човека,защото ги хванал да краде.Помашка сган...

    Коментиран от #7

  • 6 Методиева

    2 1 Отговор
    Защо мълчат медии и прокуратура за смъртта на човека от нас хората.ако знаеха повече хора какъв човек е бил венцислав младенов като личност и човек.нооооо уви хората като нрго не са сензация за медиите жалко за човека за личността Венцислав
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.