Last news in Fakti

30 Март, 2018 15:37 3 385 0

Заподозрените за убийството на Венцислав Младенов влязоха в съда

  • венцислав младенов-
  • убийство

Обвиняемите Севдалин и Mарин Буюклиеви са убили бизнесмена по особено жесток начин

Заподозрените за убийството на Венцислав Младенов влязоха в съда - 1

Заподозрените за убийството на столичния бизнесмен Венцислав Младенов, Севдалин и Mарин Буюклиеви, бяха отведени с белезници в Пловдивския съд. Окръжна прокуратура-Пловдив разглежда мярката им за неотклонение. Поискан е постоянен арест.

До момента е установено, че около 17 часа на 21 март убитият мъж е бил с бащата и сина в заведение в Нареченски бани, което са стопанисвали заедно. Между Севдалин и убития бизнесмен възниква скандал. Последва ръкопашен бой, в който се присъединява и 26-годишния Марин.

След кратко боричкане и удари в главата и тялото на Венцислав, той пада на земята почти без да дава признаци на живот. След това е издърпан в съседно помещение. Там единият от обвиняемите е държал краката на мъжа, а другият му е нанесъл удари с тъп предмет в тила. При побоя Венцислав получава 3 черепно-мозъчни травми и една по тежка в тила, от които умира.

След извършеното убийство, бащата и сина се опитват да прикрият престъплението. Увиват главата на починалия в найлон, а тялото в завеса от заведението, завързват трупа и слагат го в бидон, който затварят с тежък метален капак. Качват бидона в автомобил и го изхвърлят на около 5 км от Нареченски бани в посока Смолян - в река Чепеларска над село Косово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА