Last news in Fakti

5 Април, 2018 11:50 1 500 6

Циркаджия обра жена във влак и пациент в болница за часове

  • сандански-
  • влак-
  • крадец

Мъжът успешно заблудил служителите на БДЖ, че му е зле

Циркаджия обра жена във влак и пациент в болница за часове - 1

Пътник от Сандански по жп линията София-Кулата изигра цяла театрална сценка, за да се отърве от полицаите, след като открадна дамска чанта. Обръчът около 37-годишния Георги Делчев от Сандански се затегнал, когато жена от същия влак изпищяла, че й е открадната дамската чанта, в която имала документи и пари. За инцидента съобщи struma.bg.

Транспортните полицаи, които били дежурни във влака, започнали проверка на всички пътници, за да открият парите и документите. Крадецът като видял, че има вероятност да бъде разкрит, се тръшнал в един от коридорите на вагоните и обявил, че му е прилошало и се чувства много зле. Началникът на влака потърсил лекарска помощ на тел. 112. Линейка на Спешен център – Дупница изхвърчала и за броени минути пристигнала на гарата.

Дежурният лекар прегледал Георги, пулсът му бил 120 удара в минута. Санданчанинът веднага бил транспортиран до една от болниците в Дупница и настанен за лечение. Ден след престоя му там изчезнали и парите на пациента, който лежал на съседното легло. От здравното заведение уведомили полицията в града за кражбата. При проверка от униформените парите били открити у Георги Делчев. От болницата го изписали заради кражбата, а и пулсът му бил в нормата.

Полицаите веднага щракнали белезниците на апаша и го закарали в Спешен център за освидетелстване от лекар. След прегледа дежурният лекар преценил, че Георги Делчев може да остане в ареста. Срещу него е образувано досъдебно производство за извършените кражби. По време на разпита той си признал, че е задигнал и дамската чанта на пътничката във влака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Kcaniba

    3 9 Отговор
    В рассссия джудже циркаджия обира руснаците вече 18 години но на никой не му пука. Тоя хобит вече сигурно е трилионер а мужиците се давят в бойряшник. Жалка история!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Пенчо

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Като теб. Джудженце нещастно което плюе по команда за шепа стотинки.
  • 4 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Прошляк по колко ти плащат та на всяка статия плюеш по руснаците?

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Kcaniba

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Северните нигерийци си ги плюя съвсем безвъзмездно. Причинили са ни почти толкова злини, колкото рязаните фесове!