Last news in Fakti

12 Април, 2018 10:44 7 631 5

Ильо Фараона, който стреля по Саботана, се предаде в полицията

  • атентат-
  • саботана-
  • сандански-
  • димитър саботанов

Илия Бориков – Ильо Фараона се предаде в полицията в Сандански. Вчера вечерта той се опита да убие Димитър Саботанов – Саботана, като стреля по джипа му, пише struma.bg.

Инцидентът се разигра на оживената улица „Свобода“ в курортния град.

Стрелбата стресна санданчани, а след нея останаха дупки в стъклата на белия джип „Мицубиши Паджеро“ на Димитър Саботанов – Саботана.

Шофьорът бързо успял да се измъкне.

Саботана е известен с буйните си прояви и често се замесва в различни схватки. През 2014 година преби мъж от Сандански толкова жестоко, че се наложи той да бъде приет в „Пирогов”, където лекари се бориха за живота му.

През 2017 година преби лидера на "Атака" в Сандански Красимир Митрев. Същата година през септември Саботана стана жертва на атентат и бе наръган с нож на пет места в корема и гърдите, а лекари му направиха животоспасяваща операция.

Дни след нападението следва отмъщение. В Сандански се изсипва автомобил с мутри, които се придвижват до село Ново Делчево, където имат имоти известните братя Фараони. Единият от тях – Илко Фараона е сред основните врагове на Саботана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И се пита...

    23 1 Отговор
    И се пита...Алооо полицията,държавата,съда къде сте.Нямам думи,срам ме е...Такива хора са около децата и дават пример на младите.Ако има алтернатива за живота в България ще си дам живота,но не може така.

    Коментиран от #2

  • 2 Къде е Държавата

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "И се пита...":

    Ти па къде са съдиите и прокурорите и Държавата, някъде си обядват я с бандитите като тях я с ъндърграунда, умиват от кой да открадна и в коя далавера да се намърдат, това е действителността за съжаление, много бих се радвал бандитите да застрелят, изнасилат или пребият няколко съдии, прокурора или депутата, тогава ще видиш че има Държава, но само за тях:-)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Овца

    8 0 Отговор
    А всичите животоспасяващи операции на тия олигофрени клс прякорите КОЙ ГИ ПЛАЩА!?
  • 5 Бай Ставри

    2 0 Отговор
    Двамата са дилъри и не могат да си поделят наркопазара. КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА?
    Кога ще се намесят? Трябва ли да гръмнат някое дете ,че да се намесят?
    Дилърите пращат на началниците в РУ и за това никой полицай не ги закача!