Last news in Fakti

17 Април, 2018 12:13 2 270 12

Жената на Райфъла: Съдът и прокуратурата ненавиждат съпруга ми

  • райфъла-
  • евелина червенкова

"Желание за вендета и отмъщение към моя съпруг, не знам кой стои зад всичко това. Вече близо 4 години наблюдаваме, че прокуратура и съд бяха едно цяло - омраза и нескрита ненавист към съпруга ми. Съдът трябва да гледа фактите, а не поръчково изпълнение. Оптимистка съм, вярвам в независимостта на съда и се надявам правдата да възтържествува. Той има множество здравословни проблеми, защото не му измениха мярката, за да се оперира и лекува.

Получи възпаление след една операция, докато бе в ареста. Пикочният му мехур е трайно увреден и може би ще се наложи да му бъде заместен с изкуствен. Вярвам в Господ и че има неподкупни съдии и прокурори". това каза пред Plovdiv24.bg Евелина Червенкова, съпруга на Райфъла в една от паузите на възобновеното дело срещу него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    12 2 Отговор
    Гладкоцевке, жено на Рязания (Райфъла), всички нормални хора очаквт съда и прокуратурата да ненавиждат престъпниците и да ги осъждат.
    Любовта започва в килията.

    Коментиран от #4, #10

  • 2 Дикембе Мутомбо

    10 1 Отговор
    Всичко е кофти тук, нали Райфълице?!

    Що не вземете да емигрирате с мъжо?!
  • 3 бай онзи

    8 1 Отговор
    мутрафонски плач ръбииш ли
  • 4 Ало

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Да си обрязан не е нищо срамно безмозъчно човече има уикипедия прочети че това е от гледна точка на хигиена 80% от Американците са обрязани това че си стар комунист и си лишен от елементарна култура не означава че си прав

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Анонимен

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ало":

    Райфъл (Rifle), от английски : пушка с нарезна цев.
    На теб май само чурки са ти в главата...
  • 6 Кой звъни?

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ало":

    Да си обрязан е, всъщност, от гледна точка на липса на хигиена: често го правят мъже, за които измиването на гениталиите и смяната на бельото се прави само веднъж седмично (евентуално) . При арабеските водата е била кът, та затова са прибегнали до този метод. Сега го карат по навик.
  • 7 Дебил

    6 1 Отговор
    Те 90% от американците са и дебели ама айде да не вземаме пример от тях....
  • 8 Ежко

    7 0 Отговор
    Сори, ама Райфъла е 100% бандит!Добре, че не е преди 1989 година,че за същите престъпления щеше да получи едно друго наказание.Ако беше боенно положение - до стената, огън и процедурата е ясна!От тук нататък очакваме прокъратурата и съда все така да си гледат работата.Апропо, я обясни как така мъжа ти уби друг затворник?
  • 9 Хайдук

    2 1 Отговор
    Може това да е за онова ? Мисли и пари в сметка на окрадени прехвърли !
  • 10 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Голям си!
  • 11 Кавала

    0 1 Отговор
    ...ще я цепя !!
  • 12 Удри баче

    0 0 Отговор
    E ама поне е сгодна женицата