2 Февруари, 2012 11:03 1 364 0

Психично болен заплашва баща си с нож

  • психично болен-
  • нож-
  • заплашва

След няколкочасов екшън мъжът е отведен в психиатрията

Вчера около 13:10 часа в Районно управление “Полиция” – Каолиново е получен сигнал от център 112, че в село Дойранци психично болен мъж е заплашвал баща си, съобщиха от полицията в Шумен.

На място веднага е изпратен полицейски екип. В хода на първоначалните мероприятия е изяснено, че 36-годишен мъж заплашва 77-годишния си баща  с нож и в момента не го пуска да излезе от стая на жилището, като е заключил входната врата на помещението. Повикан е екип на центъра за спешна медицинска помощ.

В хода на проведените мероприятия на място служителите на Районно управление “Полиция” – Каолиново се опитали да проведат разговор с 36-годишния мъж с цел да освободи баща си.

Около два часа по-късно 36-годишният мъж е пуснал баща си да отиде до тоалетна, като полицейските служители успяват да въведат възрастния човек в линейката, където е прегледан и настанен на топло, като е изяснено, че е с повърхностни наранявания, като сина му го е ударил с ръка.

Около 16:00 часа на място са пристигнали служители на “Специализирани полицейски сили” при ОДМВР Шумен. След запознаване с обстановката са предприети действия по задържане на 36-годишния мъж, който се е заключил в стаята и има опасност да се самонарани с ножове, които държи в стаята.

В хода на мероприятията по задържането му познат човек от селото, осъществя контакт с лицето, като го вика да се покаже на прозореца, а в този момент служителите от “Специализирани полицейски сили” разбиват вратата на стаята и го задържат, като са използвани помощни средства белезници.

Мъжът е транспортиран от екип на центъра за спешна медицинска помощ и настанен за лечение в държавна психиатрична болница Царев брод.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА