30 Април, 2018 11:05 2 597 1

Пребиха мъж в бар в Карлово

  • карлово-
  • побой-
  • бар

Причината е, че не станал от стола

Мозъчното сътресение и множество травми е получил жител на Карлово след побой заради място в местно заведение.

Районният съд наложи глоби от по 1000 лв. на двамата му нападатели. Според събраните доказателства пострадалият Борислав Златев по никакъв начин не ги е предизвикал, пише в. "24 часа". Младият мъж бил в нощния клуб с компания.

Първоначално седели в сепаре, а по-късно се преместили на бара. В това време в заведението влязъл Петър Илиев, който се насочил към Златев и поискал от него да му освободи стола си.

Двамата се познавали бегло, преди време приятелката на новодошлия била гадже на Борислав. Без да каже дума, Илиев забил кроше на бившия на любовницата си. Управителят на клуба Кирил Лилов, който бил приятел на хулигана, също се включил в боя с ритници.

Придружителите на жертвата прекратили разправата, полиция не била извикана. Златев претърпял операция заради счупването на лицето, а възстановяването му отнело месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост2

    7 1 Отговор
    С две думи слагате в джоба си 1000лв. за да си платите глобата и почвате да пребивате хора наляво надясно...Евала