Last news in Fakti

2 Май, 2018 10:10 1 913 5

Жена хвърли 17 бона от балкона за борба с тероризма

  • ало измама-
  • телефонна измама

По аналогична схема била измамена почти по същото време и 71-годишна старозагорка

Жена хвърли 17 бона от балкона за борба с тероризма - 1

Със 17 000 лв. се раздели 66-годишна жителка на Казанлък, парите били хвърлени през терасата на апартамента след телефонно обаждане от непознат, който се представил за служител на МВР.

Позвъняването станало към 9,00 часа в понеделник, мъжът предупредил , че разговорът се записва, след което обяснил че в момента тече секретна акция за залавянето на група опасни за обществото типове от мрежата на „Ал Кайда“.

За да приключи обаче успешно тя, силите на сигурността се нуждаели спешно от пари, които трябвало да бъдат описани, а описанието поставено помежду банкнотите. Непознатият измамник „уверил“ жената че сумата ще й бъде възстановена до няколко часа, тя щяла да получи и лична благодарност от вътрешния министър.

Измамата лъснала към 18,00 часа на същия ден, когато жертвата отишла в РУ „Полиция“, където я посъветвали да подаде жалба. По аналогична схема била измамена почти по същото време и 71-годишна старозагорка, която обаче се простила само с 500 лв, които хвърлила на два пъти от терасата на апартамента си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 1 Отговор
    Тези хора още продължават да хвърлят пари през терасата. И е учудващо как имат такива пари в дома си, кеш. Представете си ако ги бяха вложили в инфраструктура на блока, асфалтиране, градинки, саниране, реставриране на фасада. В същото време тези баби вероятно вдигат скандали на общото събрание, че не искат да плащат 1лев повече за чистачка, за система за сигурност в асансьора или не оставят вода за почистване на площадките. Но с охота хвърлят 17 х.лв през балкона. Манталитет, какво друго да е.
  • 2 Гост

    6 1 Отговор
    Браво!
  • 3 Синдикат на Ало Измамниците

    8 3 Отговор
    Браво на бабето,браво и на колегите.
  • 4 БАУ БАУ от село

    3 1 Отговор
    Де да ще да фърли и на мене некой лееев!!!А?
  • 5 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    1 0 Отговор
    Имала е жената, дала ги е. Защо ги не даде някой, който ги няма? Не е имала акъл, дала ги е. Защо си не даде парите, някой който има акъл? Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. Четете и дерзайте. Дерзайте и четете.