Last news in Fakti

2 Май, 2018 11:59 36 684 56

Мъж опита да отвлече две деца в центъра на Бургас

  • отвличане-
  • деца-
  • бургас

Дългокос мъж опита да отвлече две деца в центъра на Бургас. Случката се разиграла снощи на ул. „Александровска“, а за ужаса разказва майката на едно от децата. Докато 3-годишното й момченце си играело заедно със своята 8-годишна братовчедка към тях се приближил непознат мъж, пише "Флагман".

„Децата си играеха на „Компаса“, пускаха някакви стотинки, а ние стояхме на 3-4 метра от тях. В един момент се приближи дългокосият и започна да им говори нещо. Аз се загледах, но търпеливо изчаках. След няколко секунди ги хвана за ръцете и започна да ги завлича в обратна на нас посока“, разказва Боряна Т.

Тя се разкрещяла, паникьосала се, след което мъжът й се затичал към непознатия мъж. След като застигнал въпросния човек и го попитал какви ги върши и защо е повлякъл децата, той му отговорил, че ги взима с него.

Бащата заявил, че това са неговите деца и да ги пусне веднага, но дългокосият отговорил, че не го интересува и продължил да ги дърпа.

„Съпругът ми не издържа и му заби юмрук в лицето, мъжът залитна, почти падна, но стана и хукна да бяга. Тъй като мъжът ми е след хирургична интервенция, не успя да го догони, но веднага алармирахме в полицията, от където след няма и 10 минути го задържаха и доведоха“, каза още майката Боряна.

Тя се надява той да бъде задържан за по-дълго време, но се съмнява в българското законодателство и за това иска да предупреди другите майки и бащи да внимават и да седят плътно до децата си, за да не попадат в подобна ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Waffen SS

    185 14 Отговор
    Публично обезглавяване на този изрод!!

    Коментиран от #37, #44

  • 2 Гошо

    197 11 Отговор
    Сега типично по бъгарски, извършителят ще осъди бащата за нанесена телесна повреда

    Коментиран от #22

  • 3 някойситам

    139 10 Отговор
    Как щях да унищожа този изрод, така да го пребия, че нямаше да може да бяга в която и да е насока, че да си спомня тази болка всеки път, като посегне да хваща нечии деца.
  • 4 Свръхаз

    83 16 Отговор
    След като го пребия, му бръквам в окото!!!Всичките зъби ще му избия, и ще си ги глътне после! Внимавайте, тъпаци, ще попаднете на рошави гърди, и после сте тотал щета!
  • 5 Читател

    104 38 Отговор
    Без да оправдавам човека - смятам, че не е добре психически. И всички, които са способни да го линчуват - да се замислят и те за своето психическо състояние. И аз съм баща. И аз бих бил "негостоприемен" към него. Но просто бих се опитал да го приведа в състояние на безпомощност, но без да го "унищожавам", "бъркам в очи" и т.н.

    Коментиран от #30

  • 6 Свръхаз

    74 19 Отговор
    И така докато успее да вземе някое, така ли? ами ако е твоето?

    Коментиран от #7

  • 7 Читател

    48 23 Отговор

    До коментар #6 от "Свръхаз":

    Смяташ, че като е едноок не може да отвлече дете ли? По-скоро - трябва да се лекува отколкото да го отритваме. Иначе, не виждам разлика м/у него и този, който би му го осакатил.

    Коментиран от #16

  • 8 Свръхаз

    28 9 Отговор
    мерси, че ме подсети...и двете!...А колко пък много са излекувани..
  • 9 Чепа

    45 19 Отговор
    Предлагам да го наебем!

    Коментиран от #12, #20

  • 10 СссереМ

    39 10 Отговор
    Олеее тоя е попаднал на болен татко,не трябва прошка за такива изроди,тоя ако бе попаднал на друг досега щеше да е в моргата (ако бях аз с кеф щях да го лежа с успокоението че няма да има бъдещи негови жертви).
  • 11 СЪДЕБНА ПРАКТИКА

    26 7 Отговор
    Най-лесно се крадат деца по съдебен ред . . . Намираш си "свидетели" с които сте се уговорили какво да казват пред съда че ти си гледала детето ако си жена повече от месец и готово . Няма значение дали си съседка леля или баба . Важното е да си жена и да искаш да осъдиш някой мъж , за най-добре вдовец или самотен баща с повече от едно дете . Всичко е толкова лесно , тази гавра се разигра спрямо баща ми от страна на баба ми . . . А този тръгнал да краде при положение че можеше да бъде квалифициран като неоснователно обеднил се а окрадения баща да се квалифицира като неоснователно обогатил се . По правов ред щеше да е гарантирано че щеше да спечели делото , не е питал компетентните . То не става със сила а с подлост лъжа и коварство на които краката са много дълги - у нас !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гоуст

    34 1 Отговор
    Виждаме такива луди какво правят по Света: влизат с автомати и трепят наред. Никаква милост за ... отговорните лица, които не са го прибрали, където му е мястото
  • 14 Иоуееееее

    50 2 Отговор
    Търпелив баща.
    Аз въобще нямаше да говоря...
  • 15 патриотъ

    44 7 Отговор
    Е,няма нищо лошо,това ни очаква за в бъдеще а сексуалните маниаци ще си ходят на свобода и ще отвличат децата ни!А като подпишем Истанбулската конвенция,ще имат право и пола да си определят самите 3 годишни деца.Демокрация,нали за това се борихме!?
  • 16 КАТ

    21 4 Отговор

    До коментар #7 от "Читател":

    Значи трябва да му се бръкне и в двете очи.
  • 17 Axaxa

    33 27 Отговор
    Питайте го за коя партия е гласувал този!!! Поредния последовател на партия ГРОБ!!! Те са такива - дрогирани, луди, нагли, агресивни!!! По време на управлението на Партия ГРОБ 1/3 от народа емигрира, 1/3 от народа измря и 1/3 от народа полудя!!!

    Коментиран от #18

  • 18 Гост

    23 57 Отговор

    До коментар #17 от "Axaxa":

    Както казваш ти, комунистче смотано - по времето на Герб 1/3-та емигрира, 1/3-та измря, 1/3-та полудя. Да прав си, това стана заради вашата скапана партия БСП, начело със скапаната феминистка КУРнелия Нинова, която не спира да подклажда дразги и само да пречи. Ако през това време беше управлявало некадърното БСП, БЪЛГАРИЯ нямаше вече да я има на картата. Също забравяш, че 2/3-ти се завърнаха в България, защото икономиката значително се оправи 2/3-ти се увеличи раждаемостта, и 2/3 от хората станаха по мъдри. Така че недей да лаеш неподготвен.
  • 19 гост

    41 6 Отговор
    Аз мисля, че го познавам от преди доста години. Ако е същият, за когото си мисля, съм шокирана и ми е доста тъжно. Изобщо не е лош човек. Като юноша е намерил сестра си мъртва в банята. Беше женен, има две деца, но преди няколко години (не много) жена му го напусна и взе децата. Знам, че много се обичаха. Вероятно е откачил...
  • 20 Дизела

    11 8 Отговор

    До коментар #9 от "Чепа":

    Не, по-добре да го изгорим на клада!
  • 21 Николай Генов

    19 5 Отговор
    Човекът е психично болен.Това го осъзнаваме всички.Със 100 процента сигурност може да се твърди,че гое правил преди и ще го прави и за в бъдеще.Това е посегателство срещу личноста.Трябва да се затвори.Да се изолира от обществото.Срещу това се обявява категорично ЕС.
  • 22 Или

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо":

    Или НЕВМЕНЯЕМ , до НЕДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО !!!
  • 23 Аз съм въпросния бащата

    33 2 Отговор
    Първо да Благодаря на себе си че не го пребих до смърт защото това не е нужно реагирах спрямо ситуацията адекватно второ Благодаря на полицията която за много бързо време реагира и действаше спрямо законите и се надявам че 6 това което Стана хората ще бъдат по-внимателни убедително Надявам се че човекът да не излиза скоро и да му се окаже помощ психическа ако пак има посегателство и по строго наказание Благодаря на всички ви на никого не пожелавам подобна ситуация
  • 24 Ник Гешев

    6 2 Отговор
    тоя е на пети свободен режим и така е правил и друг път
  • 25 Ъъъъ?!

    4 0 Отговор
    Прилича на набожения наркоман и син на зъболекарката д-р Младенова от Славейков
  • 26 емо

    10 0 Отговор
    За съжеление законите са не български а европейски най-много след 24 часа ще го пуснат по-всяка верятност ще бъдат принудени тъй- като това не дастатъчно д а бъде задържан .
  • 27 Кармен

    16 3 Отговор
    Към Г-нЧитател,писна ми от безразсъдни герои,простовато добродушни и много състрадателни.Тогава го приберете при вашите деца и го възпитавайте,обгрижвайте и каквото се сетите само да му е добре на "човечеца".На този му чупя главата от раз,нямам време да му обеснявам,времето за възпитание му е минало.

    Коментиран от #35, #36

  • 28 Караколак

    8 2 Отговор
    Клане!
  • 29 vasik atanasova

    15 0 Отговор
    ужас
    ако жената беше сама
    без мъжа си
    кво правим
    ужас да ти отвлекат детето ужас

    Коментиран от #34

  • 30 А ако не е психично болен.

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Читател":

    А ако не е психично бокен? Не забравяйте, че навсякъде по света има отвличания и трафик на деца за органи и други страшни неща.
  • 31 Дионтей

    9 1 Отговор
    Това харесвам на американците, че имат лудници и там като вземат някой няма пускане до живот. А тук не ги държат, защото сме ЕС. Прилагат им лечение за месец и ги пускат. Взимат парите от здравните програми и му бият шута за да може пак да дойде и да издоят държавата за ненужно лечение. За какво отиват нашите данъци? Нека да се направят такива заведения за психично болни, където да са настанени постоянно, а не да се дават пари на малцинствата да лежат.
  • 32 yur

    3 21 Отговор
    Аз не мога да разбера, защо бащата го удря? Да не направи на мъж, от страх - или? Щото като гледам отрепката от снимката тоя е напълно безобиден, или трябва да удряме такива за да се правим на мъже.
    На този просто му казваш давай веднага децата и той ти ги връща.
    Пълен психар безобиден, познавам поне 10-15 такива в квартала и никой не е стигал до бой и удари с тях...

    Коментиран от #33

  • 33 Ghхх

    11 1 Отговор

    До коментар #32 от "yur":

    Вероятно нямате деца. Иначе щяхте да знаете.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Кармен":

    Айде стига па ти чупи глави бе, комедио
  • 36 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #27 от "Кармен":

    Айде стига па ти чупи глави бе комедио! По добре, като си големия мъж счупи главата на някой мастит мафиот, примерно някой мафиот, който има бизнес с наркотици, или бизнес с трафик на хора, или бизнес с проститутки, ама ша се наакаш пред такива иначе си големия мъж. Дай 5 лева на беден човек! Смешко!
  • 37 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Waffen SS":

    лекувай се бе!
  • 38 Любознателен

    8 0 Отговор
    КОЙ е виновен за лудите , които ги има във всяко Българско населено място и са на свобода ?! Някой знае ли ,колко хора с психични разстройства се движат между нас !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Анонимен

    3 0 Отговор
    Този не беше ли провъзгласилия се за цар на българите психопат? Предната утрин крещеше по центъра и изглежда, че е много зле психически.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 До читател

    4 0 Отговор
    Алоооо,не те познавам ЧИТАТЕЛ,но Вие следите ли статистики за отвлечени деца...а знаете ли,че ги продават за органи...ако бях аз...щях да го смачкам и без много да го питам защо докосва за ръката чуждото(моето) дете а пук нека ме съдят това в 21-ви век е неприемливо..и все пак се случва защото затвориха лудниците и живеем в свят на хаус...дано сте го осъзнали вече:(((
  • 43 Стрезов

    2 3 Отговор
    Децата ни са ограбвани ежедневно от 6ойко 6орисов предавайки България на интересите на западните 6анки. На 6ойко внучката живее и се учи в САЩ. Още ли вярвате че той работи за 6ългария? Деца и внуци на номенклатурата от БСП също са в западна европа или САЩ. Искам публичен арест за невидимия унищожител на 6ългарските деца обречени да учат без учебва база само по картинки от учебниците. Аз платих 45 567 лева данъци за миналата година като включвам и ДДС-то на всяка купена от мен стока. Не виждам адекватното харчене на тези пари.
  • 44 На гриша

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Waffen SS":

    На този изрод!смърт! Както на Костов,царя и бсп
  • 45 The TRAPPER

    2 1 Отговор
    Българи събудете се , - Този не е за клане. Други трябва да колим, дето ни докараха до това положение.
  • 46 Кармен

    2 2 Отговор
    Г-н35,36 Бих дал 5 лв.на всеки, ако са му достатъчни.Но сега 70 процента ще ги ползват да се " насвирят" А ти ако имаш деца,което много ме съмнява ги повери на такива като този,да ти ги пази!Толкова си плитък,че даже неможеш и да намериш думи за да засегнеш някой.Преди да пишеш репетирай,мисли.Защото има стара приказка,когато човек не си знае мястото Бог му го намира.Това е във връзка с мутрите за които искаш да ми кажеш нещо!Благодаря,ако си разбрал.

    Коментиран от #47, #48, #49, #50

  • 47 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Кармен":

    Аз не чета стари народни приказки, ами съм прочел Библията, така че Бог недей да ми говориш
  • 48 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Кармен":

    Аз не чета стари народни приказки, ами съм прочел Библията, така че за Бог недей да ми говориш
  • 49 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Кармен":

    Да де, знам че би дал 5 лева, ама не даваш нали. Чупиш само глави! Браво на тебе!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Гост

    0 2 Отговор

    До коментар #51 от "Язе":

    Ей тъпанарю прост, има ли престъпление? Изнасилил ли е децата? А?Отвлякъл ли ги е? Направили ли им е нещо? НЕ! Тогава за ква смърт говорите и за кви клади и чудеса! Вие не се ли виждате какви агресори сте бе! Луди! Разбирам да ги беше изнасили, или отвлякъл, тогава наказание, да! В крайна сметка няма никакво престъпление! Каква е тая ненормална агресия от вас бе, откачалки! Искате смърт за човек, който е дръпнал деца и не се знае с какви мотиви! Вие наистина не сте със всичкият си!

    Коментиран от #56

  • 53 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #51 от "Язе":

    Всеки стана съдник вече, всеки иска смърт, б*си откачения народ спрете фейсбука бе!
  • 54 Дани

    0 0 Отговор
    Няма значение луд не луд има лудници няма децата да са потърпевши направо си е за страх да излезеш на разходка ами ако бяха изчезнали кои знае какво щеше да стане тогаз затуи луд не луд има закон .
  • 55 Христо

    0 0 Отговор
    Чета коментарите и се чудя дали не сте по-луди и от него. Познавам го лично децата ни учиха в 1 клас, човекът си има диагноза, лежал е в ЦПЗ всеки може да е на негово място. Никога не е бил агресивен в мое присъствие, но не бих се учудил на нищо с тази болест. Във всеки случай такива хора не носят отговорност за постъпките си и проблема го търсете другаде!
  • 56 Авраам

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    Ама я ако това бяха твоите деца, отворко, дали нямаше да ти се дръпне лайното!? Нямаше да го питам изобщо - на земята и да не мърда!