Last news in Fakti

9 Май, 2018 21:28 1 763 3

Искат доживотен затвор за мъж, заклал тъща си

  • красимир иванов-
  • убийство-
  • тъща

Близо година по-късно старозагорската окръжна прокуратура поиска доживотен затвор за 47-годишния Красимир Иванов, който преди обяд на 20 май м.г. закла тъща си и направи опит да убие бременната си съпруга.

Драмата, на която пряк свидетел станал 11 – годишният син на Красимир и Гергана, страдащият от аутизъм Парис се разигра в апартамент на улица „Генерал Столетов“ 28 А, където побеснелият от ревност мъж нанесъл няколко смъртоносни рани в гърдите на 68-годишната Мария Иванова, съобщи "Монитор".

При опит да защити майка си тежко ранена била и Гергана. Преди да напусне жилището психясалият мъж забол на няколко пъти ножа и в собственото си тяло. Пристигналите по сигнал на телефон 112 спешни медици констатирали смъртта на възрастната жена. Само бързата намеса на хирурзите спасили живота на Гергана, по чудо оцелял и плодът.

Извършителят на зверския акт беше арестуван 8 часа по-късно след като бе обявен за общодържавно издирване и полицията от 4 области блокира пътищата към южната граница. Иванов е бил арестуван след опит да потърси лекарска помощ в кърджалийското село Пчеларово, докъдето стигнал с такси. Белезниците щракнали върху китките му на центъра на село Черноочене, където местните жители го разпознали по показаната от телевизиите актуална снимка.

В деня на трагедията близки познати на семейството разказаха, че Красимир и 16-години по-младата от него Гергана се залюбили докато тя била ученичка. Сключили брак пред да завърши и се наложило да вземе диплома във вечерната гимназия след като родила момченцето си.

Редовно били виждани заедно, демонстрирали влюбеност, а особено активната в социалните мрежи Гергана редовно публикувала снимки и постове, в които обяснявала, че Краси е мъжът на живота й въпреки значителната разлика в годините. Тя дори татуирала името му на две места по тялото си.В края на 2016 година отношенията им внезапно охладнели след като младата дама записала задочно докторантура в Педагогическия факултет на Тракийския университет.

Във ФБ Гергана дори е показала началната страница на труда си на тема „Дидактическата ефикасност на началния учител в процеса на обучение“, който бил свързан с пряката й работа като специален педагог в дневния център за деца и младежи с увреждания.

Най-вероятно успехите в професионалната кариера на амбициозната му съпруга са отключили тежка ревност в Красимир, който нямал висше образование и разчитал на случайни доходи от близки в чужбина, коментират техни познати. Възможно било чашата да е преляла когато съпругът разбрал , че жена му е бременна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Робот

    2 0 Отговор
    Това е абсолютно безобразие!
  • 2 пешо

    1 0 Отговор
    дали е имало причина :)
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Народното творчество е писало много за тези взаимоотношения, няма какво повече да се каже.