Last news in Fakti

9 Май, 2018 17:54 1 791 2

Искат нова експертиза за убийство на АМ Струма

  • ембака-
  • затвор-
  • убийство-
  • решетки

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД

Допълнителна експертиза ще изяснява бил ли е в състояние на афект Емил Първанов- Ембака по време на екшъна на АМ „Струма” край Сандански, при който бе убит легионерът Николай Чивиев.

Това решиха току-що благоевградските окръжни съдии, мотивирайки се с противоречие между двете експертизи, изготвени от психиатри и психолози.

В първата, изготвена от благоевградските експерти, се твърди, че по време на инцидента Ембака е бил в състояние на афект, предизвикан от агресията на Чивиев, а във втората, подготвена от столичните специалисти, се твърди обратното – че не е бил афектиран.

Магистратите постановиха новата експертиза да бъде изготвена от столичните вещи лица, които се оказа, че не са провели лично интервю с Емил Първанов и не са изгледали видеозаписите от фаталния ден.

Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    8 1 Отговор
    Важното е, че като го оправдаят народа няма да протестира срещу съда. Простия народ не вижда, че най-големия проблем е СЪДА!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.