13 Септември, 2017 14:56 20 061 30

Ембака: Жена ми пищеше, ръката ѝ беше цялата в кръв, падна ми пердето

  • ембака-
  • емил първанов-
  • убийство

Емил Първанов-Ембака проговори за първи път в съдебна зала за инцидента на АМ „Струма”, при който на 26 юни 2015 година бе убит легионерът Николай Чивиев, служител на строителната фирма „Агромах”, съобщава Struma.bg.

Ето какво разказа днес от подсъдимата скамейка Емил Първанов: „Същия ден със съпругата ми се връщахме от магазин „Лидъл” и минахме през новостроящата се магистрала. Видях човек със светлоотразителна жилетка до два гръцки тира, той махна с ръка, но не спрях и продължих напред.

Малко след това лек автомобил ме настигна и засече, спря пред мен. От колата излезе едър мъж, над 1.90 м, който се развика. Попитах го: „Ти какъв си?”, а той отвърна: „Ти сега ще видиш, боклук мръсен”, извади палка и ме удари по ръката.

Аз залитнах, препънах се в чехлите, паднах, а после побягнах. Видях, че той троши колата ми, върнах се и чух жена ми да пищи, ръката й беше цялата в кръв. В този момент ми падна пердето и започнах да хвърлям камъни към човека. След този момент всичко ми се губи, аз лесно се паля, но в такава ситуация изпадам за първи път. Той ме удари втори път през рамото с палката и тогава съм хвърлил камък по него.

Приятелят ми Любчо, който не съм разбрал кога е дошъл, ме извика: „Ела, ела да видиш, човекът си е глътнал езика”. Аз го държах за главата, а Любчо помагаше.

После се качихме в колата и се отправихме към болницата. Много съжалявам за това, че един човешки живот е погубен, не съм имал умисъл да го умъртвявам, но исках да защитя мен и съпругата ми.

Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххххх

    85 10 Отговор
    Не вярвам на нито една дума, казана от Ембака. Та той се изкара светец.

    Коментиран от #16

  • 2 Гост

    68 9 Отговор
    Що се кри, бе?
  • 3 ВУТЕ

    35 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Аз залитнах, препънах се в чехлите, паднах, а после побягнах".
    Ами оти караш кола по чехли бре. Ами тизека не моеш да спреш. Че ти заплетат жапанките в педалите. Затове не си спрел. Смекчаващи вината опстоятелства. Разбра ли.
  • 4 човек

    72 4 Отговор
    ВСИЧКО ТОВА КОЕТО КАЗВА ЕМБАКА Е ЕДНА ЗАЩИТНА ВЕРСИЯ , ТОВА Е САМО КАМУФЛАЖ ЗА ДА СЕ ИЗКАРА НЕВИНЕН,ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА - СЛЕД КАТО ГО УБИВА ТРОШИ СИ КОЛАТА САМ , КРИЕ СЕ , ТЪРСИ СИ СВИДЕТЕЛИ , ЗАПЛАШВА ТЕЗИ КОИТО СА РАЗПИТАНИ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ ЗА НЕГО ,ВЪОБЩЕ ГАДНА РАБОТА .....ПЪЛЕН МОШЕНИК....

    Коментиран от #18

  • 5 Emperorex

    52 2 Отговор
    Аман от такива тарикати като тоз бухал айде в панделата и там се прави на мъж пак.
  • 6 Ники

    18 30 Отговор
    Явно и двамата са виновни,но само единия е жив!
  • 7 Красимир Велчев

    55 3 Отговор
    Какъв сърцераздирателен разказ е представил Ембака.Литературата е сериозна работа.Цели 2 год.са били необходими на подсъдимия и неговия адвокат ,за да съчинят тази трогателна мелодрама.

    Коментиран от #12

  • 8 Видов ден

    52 5 Отговор
    Долен, мазен убиец и лъжец. Остави три деца без баща. Какво правиш на строителен обект по джапанки? Нагъл престъпник. Утре ще го оправдаят и ще продължи да сее смърт и да оставя деца сирачета
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Соломон

    47 3 Отговор
    Всеки адвокат подучил престъпника, който защитава какво да лъже да се съди наравно с престъпника и да лежат в обща килия.
  • 11 Бесен Язовец

    16 39 Отговор
    Да ви кажа на всичките че имаше репортаж и колта на Тоя Ембак наистина беше потрушена а тия комплексари охранителите понякога наистина се вземат мн.на сериозно и жена му ако е била в колата и на мен ако ми се случи и жената е вътре направо му прерязвам гърлото и ми дреме за жена му и децата му.
  • 12 Крадец

    32 3 Отговор

    До коментар #7 от "Красимир Велчев":

    Прав си!Аз лично,се разплаках като я четох!Тая света вода ненапита,не може да извърши убийство!
  • 13 невярващ

    31 5 Отговор
    Пълен боклук и нагъл престъпник!!!
  • 14 Т Хр Живков

    28 7 Отговор
    Служебно лице му казва да спре, той не спира. Настига го, тоя го пита: "Ти кой си?" Служебното лице го удря с палка по ръката - той зарязва колата и жена си и побягва. Кой знае и жена му как се е изребчила, че служебното лице удря и нея. След като чува писъците й Ем-глупака се обръща, взима камъни и замеря служебното лице (не смее да го доближи). Като се виждат с приятеля му (появил се, незнайно от къде)и тоя му казва: "Глътнал си е езика", не помагат, а бягат колкото се може по-бързо. Ами, че това си е убийство по непредпазлив начин.
    През тези две години Ем-глупака къде е бил? Защо не е изграждал същата тази магистрала? ...
  • 15 гости

    5 14 Отговор
    Не сте прави,човека много съжалява,то му личи колко е тъжен.Дано да го пуснат.
  • 16 ддд

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "ххххх":

    да те тия дето отбиват движението
    само с палки ходят
  • 17 Гост

    7 17 Отговор
    Прав е.Добре е постъпил.
  • 18 Патриот

    13 6 Отговор

    До коментар #4 от "човек":

    Типично. Чак ми е чудно, че е не е бил общински председате от квотата на Бай Суджук.
  • 19 бияеба

    15 5 Отговор
    ДО ЖИ ВОТ и нека да е жив и здрав
  • 20 racer

    11 3 Отговор
    До живот да изгние в затвора ама и да го подемнат лекинко там.
  • 21 мнение

    16 2 Отговор
    Тоя ако го пуснат няма да изкара дълго.Я някой легионер я родата на убития ще му помогнат да си глътне езика.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    11 3 Отговор
    Този само като му видя физиономията ми изглежда тотален бандит.
    А тази история ми изглежда малко пресилена и леко поизмислена...
  • 24 чобака

    8 7 Отговор
    Факти, защо ставате трибуна на убийци и изпечени мошеници? Тоя изверг заслужава куршума, смъртно наказания, дори и то му е малко!
    Тоя трябва да го режат на парчета, не да му публикувате простотиите, това е несериозно.
  • 25 Гост

    8 1 Отговор
    Всеки си намира майстора.
  • 26 Украинеца

    8 4 Отговор
    Е! Научил го е адвоката що да излъже! Ама не му е казал че ще полежи вътре! А в това време женицата му мила ще вдига крачка тук там! И адвоката ще облажи е няма как! А бе! Живот! Що да го правиш!!!!!
  • 27 sepditrih

    1 6 Отговор
    Тоя наглец щеше да загине неколкократно дни по рано ако беше дразнал патувам за Мелник и задницата занесе и слезнах да провери дали не съм спукал гума тоя излиза от кабинката с палка аз не му обърнах внимание ако се беше пробвал щях да му резба главатари да я забия на най близкия кол знаем какво се случи с Чората как беше убит от служители на МВР единствената защита е даим се разбиват главите
  • 28 Някой си

    3 9 Отговор
    Хмм..... Ако някой някога нарани съпругата ми щото се пише бабаит просто ще го излежа в Бургаския.Ако не съм спрял значи не е униформен,щом няма птп и пострадали значи заминавам,а останалите дето защитавате този с палката означава,че сте съгласни да бъдете бити от който и да е.... Нямам думи колко сте спрели развитие гледате си новините не забелязвате какво става около вас податливи сте на маниполации вие сте едни долни мижетурки,които си чакат смъртта машинки за л...а.Утре и вашите деца ще са потърпевши,но когато се случи да бъдат настигнати и бити ще се молите само на Господ,защото никой няма да ви чуе и ако се саморазправите със нападателя да защитите децата си пак ще сте виновни на мястото на този човек,който искат да го съдят сега.... Щял да ми посяга,щял да ми чупи колата,щял да удря жена ми алооо ще го смачкам който вади нож от нож умирахора сме и... жертви.

    Коментиран от #30

  • 29 Маринов

    6 2 Отговор
    Пълен нещастник!!
  • 30 Андрешко

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Някой си":

    Само като ти четя писанията разбирам , че си най-много с 4-ти клас, а тоз преди теб /27/ първи клас. Вие разбирате само от разбиване на ключалки и на глави, смачкване на обикновени хора и рекет... Добре , че Бонев на времето разреши оръжието за самозащита и вдигна присъдите за рекет та такива "юнаци" като теб си намериха майстора...
    Алооо, ако не са момчетата от органите на реда /със всичките им кусури/ кво шъ праим ний ба - обикновените люде? Шъ ни трепете , е--е и обирате постоянно!!
    Жалко за охранителя...