Last news in Fakti

14 Март, 2017 14:28 3 589 5

Жената на Ембака проговори за убийството

  • емил първанов-
  • ембака-
  • убийство

Съпругата на Емил Първанов – Ембака, Десислава проговори за пръв път след убийството на Николай Чивиев на АМ „Струма”. В съдебна зала тя обяви, че Чивиев е предизвикал инцидента, удряйки с бухалка по стъклото на колата им, след което Емил слязъл и попитал: Какво правиш бе?, пише struma.bg.

Последвал отговор: Сега ще видиш бе боклук и го ударил по рамото.

Ето пълният разказ на Десислава Първанова за фаталния 26 юни:

Видях, че Емил падна, а високият мъж започна да удря по цялата кола, стигна и до моята страна. Тогава излязох през шофьорската врата, а Чивиев взе ключовете. Видях джапанките на Емил на земята, а той беше избягал. След малко се върна и хвърли камък, започнах да се моля и на двамата да спрат, но никои не ме чуваше, нито високият мъж, нито възрастният с него. Казах и на Емил. Започнах да звъня на полицията. Всички бяха афектирани и никои не искаше да спре.

Николай отново удари Емил с палка и тогава….той отвърна.

Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ ЖОРО

    6 0 Отговор
    така се постъпва! гледал съм го в конан варварина.
  • 2 Ганю

    10 0 Отговор
    Бухалки, камъни! Някои са в ерата на Флинтстоун още- за съжаление.
  • 3 Гост читател

    11 4 Отговор
    По времето на Тодор ,тоя щеше да е с доживотна. А сега, ще излезе и ще убие още някой, ще краде и така. Булгаристан става все по-неприятно място за живеене.
  • 4 Строител

    4 1 Отговор
    Понеже мъртвите не могат да говорят могат да си измислят всякакви глупости. В рамките на фантастиката е тази защитна теза да е вярна. Става въпрос за хладнокръвно убийство на един изрод. Ако беше неволно защо се кри с месеци?
  • 5 Мина

    1 0 Отговор
    Прехвърлих се на тази статия следкато прочетох и неговите показания. Ами какво да кажа.. ...той твърди че жена му била пищяла, че имала кръв на ръката. Според него някакъв негов приятел му помогнал, абе мръсна работа