Last news in Fakti

10 Май, 2018 09:42 5 052 2

Пребиха заместник-кмета на Ловеч

  • ловеч-
  • цветан георгиев-
  • побой-
  • заместник-кмет
Пребиха заместник-кмета на Ловеч - 1
Снимка: Община Ловеч

Заместник-кметът на община Ловеч Цветан Георгиев е бил нападнат и пребит тази сутрин пред жилищния си блок в квартал "Здравец" в града. Инцидентът станал, когато той отивал на работа.

По неофициална информация управникът бил атакуван от мъж с черна маска, който го е ударил по главата, вероятно с метален предмет. Счупен е и кракът му. В момента Георгиев е настанен в ортопедичното отделение на болницата в Ловеч.

Сигналът до болницата е подал самият Георгиев в 7:20 часа тази сутрин. Официално съобщение в сайта на общината гласи, че нападението вероятно е заради сигнали на зам.-кмета до прокуратурата за незаконен дърводобив.

Кметът на града Корнелия Маринова ще даде извънреден брифинг в 10:00 часа днес.

Нападението става ден преди празника на Ловеч.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    9 0 Отговор
    Затваряш очите вземаш парите. Ако ли не следват заплахи и бой. Никой не може да те защити. Това е положението. За Боко и завръщане на мутрите нищо не казвам. Те не са си отивали.
  • 2 lextalionis

    3 1 Отговор
    Да си знае