Last news in Fakti

11 Май, 2018 10:02 1 255 0

Зам.-кметът на Ловеч претърпял две тежки операции

  • ловеч-
  • цветан георгиев-
  • заместник-кмет-
  • корнелия маринова

Цветан Георгиев посреща празника на града в болница след вчерашното нападение срещу него

Две тежки паралелни операции е претърпял вчера в плевенската болница зам.-кметът на Ловеч Цветан Георгиев. Той беше нападнат с брадва пред дома си от неизвестен мъж.

Наложило се е в продължение на 3 часа да се правят интервенции едновременно на глава и крайник заради изключително сериозните наранявания, обясни пред камерата на bTV кметът на града Корнелия Маринова. Тя е говорила с него късно снощи.

„Съмненията ни навеждат към горския сектор и дейностите и нередностите, които сме установили”, посочи тя. Става дума за два сигнала до прокуратурата, като проверката по единия от тях продължава. Сигналите се подготвят от специалисти, зам.-кметът съгласува с подписа си, а градоначалникът официализира, обясни процедурата Маринова.

По думите ѝ Георгиев е видял нападателя си, но той е бил с маска.

Корнелия Маринова беше категорична, че сигналите за нередности няма да спрат. Нейният колега ще се върне на работа вероятно след месец – месец и половина.

Полицията работи по всички версии за нападението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА