Last news in Fakti

11 Май, 2018 15:23 2 418 4

Пребитият зам.-кмет: Едва изпълзях до входа

  • цветан георгиев-
  • побой-
  • ловеч

Все още търсят извършителя на побоя

Пребитият зам.-кмет: Едва изпълзях до входа - 1
Стопкадър: NOVA

Полицията продължава да издирва човека, който преби с метален прът общинския служител пред дома му. Цветан Георгиев е в болница с тежки наранявания, включително счупен крак.

Според Георгиев нападението срещу него е свързано с работата му и той е бил заплашван индиректно. Пред "Нова телевизия" пострадалият коментира побоя.

"Ключалката на автомобила беше пълна със силикон. Опитах се да го махна и ме нападнаха. Не мога да кажа дали ме удариха с метални, или дървени прътове. Беше ми счупен крака, допълзях до входа и там излязоха съседи. Спаси ме това, че не загубих съзнание", разказа заместник-кметът.

По думите му нападението е свързано с неговата работа. Потвърди, че е имало вербални заплахи с предупреждение да внимава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    8 3 Отговор
    Много си ги ядосал за да те млатят така. Сега ще имаш тема за размисъл. И не винаги доброто побеждава злото.
  • 2 гого

    3 1 Отговор
    Хубаво е да си носиш патлак под мишницата бе гусин държавник
  • 3 диди

    1 2 Отговор
    Дървената мафия отмъщава с желязо.Вместо да си беше взел полагащото ти се сега щеше да лежиш в апартамент в София а не в болница.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.