19 Юни, 2018 18:40 2 746 5

Луд нападна и опита да убие момиче в парк

  • бачиново-
  • нападение

Момичето е било спасено от случайни свидетели

За истински кошмар, разиграл се на алеята в местността Бачиново, Благоевград, разказа читател на struma.com. Младо момиче е било нападнато от психично болен мъж. Само намесата на свидетели е спасило момичето от гнева на мъжа. Ето какво пише Г. Найденов (без редакторска намеса):

ЗДРАВЕЙТЕ! Снощи на Бачиново, няколко човека станахме свидетели на опит за убийство. Нападнато бе момиче. Нападателят е бил (по описание на момичето) със специфична походка, леко прегърбен, гледал лошо, мъж на около 50. Апелирам, ако някога сте го виждали или го видите и сте сами (става въпрос за момичетата) ВНИМАВАЙТЕ!

Надявам се полицията да го задържи и да не бъде поредният луд, пуснат сред хората, защото следващият път съм сигурен, че няма да е само душене, запушване на устата и удари! Внимавайте!!! Бях в колата с моята приятелка и чухме шум, докато се усетя дали са патиците или човек, хора от Гъбката са се притекли на помощ и оня е избягал, разказва друг свидетел. Тичах до алеята да видя, нямаше човек. Нали ти е ясно, че може да се скрие в някой храст?

Дойде полицията, мина някакъв човек и момичето го позна и го заловиха, какво е станало после - не знам. А няколко човека - 3 момичета, аз и още едно момче, което е било в Гъбката. Имаше хора от персонала, дето дори не излязоха да я питат как е. И най-странното е, че мина два пъти през нас, след като момичето се успокои на втория път го позна. Имаше още двама мъже, задържаха го, изтичах за полицаите, че бяха надолу и го вкараха в патрулката., разказват свидетели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ай стига бе

    2 1 Отговор
    Човека ще каже - НЕ БЯХ АЗ, ОБЪРКАЛА СЕ Е........и после какво.
  • 3 Селянина с колелото

    17 0 Отговор
    На мен ми мирише че в най-скоро време тази държава ще гръмне и тогава тежко и горко на всички окъпани с власт....а дори и на бившите окъпани....скоро много скоро народа ще ги смаже защото най-опасния човек е този който няма какво да губи.......а колко ли са те........хората които вече нямат нищо.
  • 4 гоСт

    3 6 Отговор
    Саморадикализирал се християнин!
  • 5 ???

    4 1 Отговор
    Последният коментар не го разбрах!