Last news in Fakti

21 Юни, 2018 12:59 8 139 4

Боби Хлебаря уби от бой сестра си

  • созопол-
  • убийство-
  • сестра-
  • боби хлебаря

49-годишната Десислава е умряла в агония

Поредно жестоко убийство потресе Бургаско. Жена е била пребита до смърт в Созопол, научи Флагман.бг.

Убитата е 49-годишната Десислава от София. За зверството е задържан брат й - 55-годишният Борислав, известен в морския град като Боби Хлебаря и Боби Дебелия, потвърдиха анонимни полицейски източници.

Десислава се преместила в Созопол преди няколко месеца. Помагала на брат си с бизнеса му - работела в хранителния му магазин. Познати на двамата казаха пред Флагман.бг, че 49-годишната жена често злоупотребявала с алкохола.

"Тя много пиеше. Вероятно скандалът между двамата е възникнал вследствие на това. Боят е бил много жесток, Десислава е починала в агония", каза съседи на семейството пред Флагман.бг.

Боби Дебелия налагал с ритници 49-годишната си сестра. Тя е била приета в много тежко състояние в УМБАЛ-Бургас. Ден по-късно починала от раните си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кенефчо

    26 2 Отговор
    браво бате боби, е да де, та тя ти беше сестра ... трябваше да и помогнеш ... а да ... това е трудна работа ... разбрах ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ташко Мъдев

    9 2 Отговор
    Простаците без морал и култура една немалка част от нашето посткомунистическо наследство.
  • 4 хакера

    2 1 Отговор
    И сега какво хляб в Созопол вече няма?