26 Юни, 2018 08:14 6 025 7

Арестуваха Владо Русия с кило хероин в Швейцария

  • белезници-
  • владо русия-
  • хероин-
  • швейцария

Мъжът е задържан на излизане от хотел, придружаван от млада дама

Арестуваха Владо Русия с кило хероин в Швейцария - 1

Известният в крими средите на Сандански Владо Русия е арестуван в Швейцария с един килограм хероин, съобщава сайтът „Струма“. Мъжът е задържан на излизане от хотел, придружаван от млада дама.

Според запознати, той е трябвало да предаде "стоката" на местни дилъри. Как обаче е пренесъл хероина през граница остава загадка. Има данни, че в Швейцария е друг санданчанин, издирван с години от полицията. Именно той е връзката на Владо Русия с местните дилъри на дрога.

Владо е известен на полицията. Наскоро излезе от затвора, където излежа присъда за трафик на бежанци през граница. Той бе арестуван на ГКПП Кулата заедно с двама свои приятели от курортния град. Заради войната в ъндърграунда, която върви от години в Сандански, преди време бе опожарен личния му автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    35 0 Отговор
    Външно Министерство да не се занимава с отрепки. Да си го съдят там по тяхните ЗАКОНИ и да си излежава присъдата. Никакви такива да си я лежал у България в отпуск от пандиза на Слънчака.Прехвърлят ли го у нас работата е ясна.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 коко

    17 0 Отговор
    В Швейцария я няма съдия Ченалова за да го оправдае , че тая дрога не е негова , просто незнайно е попаднала в чантата му , той просто не е знаел. Сигурно някоя джебчийка му я пробутала , без да усети ...???
  • 4 АНОНИМЕН

    4 1 Отговор
    АМИ ТОГ Е ЦЕЛТА ХОРАТА МУ ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ ТУКА ,И КВО ГИ ИНТЕРИСУГ ВЪНШНО ЕДИН НАРКОТРАФИКАНТ,ЗА МЕДСЕСТРИТЕ НИКОЙ НЕ СЕ ЗАСТЪПА ТОГАВА ,А ФРАНЦУЗИТЕ ,
  • 5 Швайца

    21 0 Отговор
    Тоз пък къде е отишъл да продава завалията. Точно пък в Швайц дрогата и проституцията се контролират от албанската мафия, както и всичко от което се изкарват пари и е незаконно. Швейцарците си внесоха много албанци и те ги превземат отвътре. От спокойна и подредена държава взе да се превръща в кочина. Още не е станала кочина, като Германия, Франция и Англия, но стремително се е запътила натам. А повярвайте ми шиптърите са много долно и отвратително племе. По манталитет са като кръстоска между афганистанец, арабин и нашенски ман.гал, но в по-светъл вариант. Много, мно
    го долни и гадни хора. За едното нищо вадят нож и ръгат. Нашият завалия решил да прави бизнес с тях и те са го изпържили. Пак леко се е отървал. Можел е да нахранят рибите с него в многото езера или да го намерят самоубил се. Е сега в швейцарските затвори ще се запознае от първо лице с албанците. Там вътре над 90% са албанци, както са ми разправяли и изобщо не е добре и цивилизовано, ако някой си мисли. И си задължен за работиш. Всички пандизчии бачкат, за да си изкарват за храната и спането вътре. Присъдите не им ги намаляват заради работата, както у нас. Там трябва да работиш. Има вориант да не бачкаш, ако плащаш 150 франка на ден. Толкова ти струва престоя на ден по държавна оценка. Добре са го измислилии, а не като у нас само да спят по цял ден и да се чудят каква простотия да измислят.
  • 6 ТъпСъм

    3 2 Отговор
    Ми така се прави а тука хващат некви с марихуана и викат че хванали големите наркотици
  • 7 колумбиеца

    2 0 Отговор
    Като го екстрадират в България, веднага ще го пуснат, все пак човекът работи за БГ мафията, пък може и да го думнат, цяло кило е все пак.