26 Юни, 2018 14:37 5 619 8

Причинилата пътно меле преди 20 дни край Труд се предаде в полицията

  • труд-
  • катастрофа-
  • войната на пътя-
  • антония лукова

27-годишната психоложка Антония Лукова избягала от верижната катастрофа, тъй като била с отнета книжка

Причинилата пътно меле преди 20 дни край Труд се предаде в полицията - 1

Пловдивската полиция задържа 27-годишната психоложка Антония Лукова, която на 3 юни причини верижна катастрофа край село Труд, съобщиха от ОДМВР - Пловдив. Лукова се е явила доброволно в полицията.

При инцидента пострадаха 5 деца и трима възрастни. Виновничката за катастрофата бе обявена за общодържавно издирване, след като не се яви на разпит. В последствие се оказа, че книжката ѝ е била отнета за период от 2 години, а причината - карала пияна.

На 3 юни Лукова все още е била без свидетелство за управление. Не е ясно защо тя първо е ударила Renault-то, а след това навлязла в насрещното платно, където е помела Ford. Веднага след произшествието психоложката се обадила по телефона на свой приятел, който пристигнал с такси на място и поел вината.

Първоначално той бе арестуван, но впоследствие освободен, след като станало ясно, че зад волана е била Лукова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 23:59

    25 2 Отговор
    е и,всяко чудо за 3 дни
    РАЗБЕРЕТЕ В ЕРАТА НА ПАРИТЕ,АДВОКАТИТЕ,ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ,ЩЕСЕ СЪДЯТ 5 ГОДИНИ,И НИЩО,ВСИЧКО Е ПАРИ

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "23:59":

    В Индия ще я пребият на място и това е.
  • 3 Дългият

    52 3 Отговор
    ...Приятелят после бил освободен.....вместо да бъде съден за съучастничество и прикриване на престъпление...Каква неадекватна и полиция и като цяло Съдебна система...

    Коментиран от #4

  • 4 мистика

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дългият":

    Да..... точно
  • 5 бранко

    4 1 Отговор
    20 дена не са я намерили , но ме съмнява , че въобще са я търсили. Крайно време е да има наказания и за такива които поемат вината, това си е умишлено прикриване на престъпление.
  • 6 летър

    1 0 Отговор
    Санкцията отнемане на свидетелство за право управление на МПС НЕ РАБОТИ ,за толкова години не разбрахте ли че никой не ви бръсне за слива
  • 7 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    На 6,5 милиона население само за година време са "хванати" над 20 човека, които карат автомобил с отнето свидетелство за правоуправление. Ако допуснем, че това са половината с подобно нарушение - това означава около 40-50 престъпника.Интересно ми е в Германия за подобно нарушение дали са "уловени" около 300 човека ? И дали 500-550 общо, са си позволили такова нещо ??
    Ако един ниско-образован човек извърши подобно нещо, ще си кажа: не е информиран, не е прочел достатъчно, за да знае какво го чака при нарушение, или толкова му е културата. Ако имаш голяма необходимост , винаги можеш да намериш транспорт - не е нужно да си в противовес със закона.
    Но когато такова престъпление се извърши от интелигентен човек, високообразован - това е непростимо и именно той трябва да бъде наказан с цялата строгост на закона !
    Ха сега да видим г-жа Лукова, като е"сгазила лука" с какво,как и колко ще я помилва родната Темида ?!?!?
  • 8 Хаха

    1 0 Отговор
    Дамата не е случайна, глупаци такива