28 Юни, 2018 15:48 6 109 17

Пуснаха по живо, по здраво Антония Лукова, ранила 8 души при катастрофа

  • антония лукова-
  • труд-
  • катастрофа-
  • войната на пътя

Младата жена, хващана в многократни нарушения на пътя, убеди съда, че не е нужно да лежи повече в ареста

Пуснаха по живо, по здраво Антония Лукова, ранила 8 души при катастрофа - 1
Снимка: Блиц

Скандалната психоложка Антония Лукова, която вкара след катастрофа 8 души в болница, днес бе освободена от пловдивския съд с мярка „домашен арест“, информира "Блиц". Лукова бе арестувана миналия ден, след като се укриваше от полицията няколко седмици.

Днес пред съда 26-годишната жена от пловдивското село Калояново заяви: „Достатъчни са няколко часа в ареста, за да преосмисли човек поведението си. Не е необходимо да лежа повече“.

Тя се закани да съди абсолютно всеки журналист, който дръзне да покаже лицето ѝ.

Младата жена е психолог в София. Преди няколко седмици тя блъсна край село Труд две коли и вкара 8 души в болница, сред които 4 деца. Лукова се опита да измами полицията. Веднага след злополуката тя извика свой приятел, който пристигнал от Пловдив с такси на мястото на инцидента. Младият мъж е имитирал, че той е шофирал колата на Лукова, но пострадалите от мелето бяха категорични, че Антония е управлявала автомобила. Малко след произшествието тя избягала.

Лукова е била залавяна многократно в нарушение на пътя, а миналата година книжката ѝ е била отнета заради шофиране в пияно състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    60 3 Отговор
    Ясно как е убедила съда да я пусне...На всички ни е ясно !!!С някой лев под масата..Е..ати и мръсната долна държава...Е..ати и продажните мръсни съдий !!!
  • 2 моя страна моя България

    42 4 Отговор
    Значи проблема се решава с един здрав тупаник и бъдете сигурни че въпросната маймуна никога повече няма да се качи на кола. А ма е трябвало да стане веднага след катастрофата, но и сега да е пак става. Укривала се 20 дена и сега ревнала че няколко часа в ареста и променили възприятията за нещата и ония я пуснали в домашен арест, колко мило.
  • 3 СвръхАз

    29 5 Отговор
    Жертвите да и отмъстят..

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ивелина

    10 20 Отговор
    Защо постоянно пишете лъжи не мога да разбера? Какво кино правите само? Хващам Ви доста лъжи!!! И колко сме злобни българите.....иначе политиците са ни все виновни ......а никой не се оглежда в огледалото колко пари струва...
  • 6 Абсурд

    18 3 Отговор
    Тая да не и се дава книжка до живот!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Темидец

    14 0 Отговор
    С тази "независимата система",няма никога да станем европейци и не е виновен ББ или КН,никой не може да им направи нищо,те са недосегаеми,даже и за медиите,нещастници долни,да Ви се върне по сто,всичко,което сте отсъдили,безродници независими!
  • 9 Иван

    7 13 Отговор
    Защо всички сте така негативно настроени? Заради това което пишат медиите,нали? Не е била нито дрогирана нито пияна.....и досието и е чисто.....ама това всичко ви се спестява от "журналистите" и те печелят от нашите влизания в сайта им.....а разбира се лошото винаги продава......аз ако съм на нея ще ги съдя също!!! Миналия ден и Антония Петрова опроверга в предаването на Гала публикации по неин адрес също публикувани от неудовлетворени хора от живота.....в каква пошлост живеем само .... да печелиш като лъжеш

    Коментиран от #12

  • 10 дончо

    16 1 Отговор
    Напишете името на красивия съдия който я е пуснал?Нали делото е обществено.
  • 11 Що мене ме ме блъсна

    4 6 Отговор
    Да и блъскам главата в асфалта докате не се пукне като диня.
  • 12 Паткан

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Иване, ще ти порасне носа, узапти са
  • 13 ghost

    6 1 Отговор
    "Днес пред съда 26-годишната жена от пловдивското село Калояново заяви: „Достатъчни са няколко часа в ареста, за да преосмисли човек поведението си. Не е необходимо да лежа повече“.

    Тя се закани да съди абсолютно всеки журналист, който дръзне да покаже лицето ѝ.

    Младата жена е психолог в София. Преди няколко седмици тя блъсна край село Труд две коли и вкара 8 души в болница, сред които 4 деца. Лукова се опита да измами полицията. Веднага след злополуката тя извика свой приятел, който пристигнал от Пловдив с такси на мястото на инцидента. Младият мъж е имитирал, че той е шофирал колата на Лукова, но пострадалите от мелето бяха категорични, че Антония е управлявала автомобила. Малко след произшествието тя избягала.


    Лукова е била залавяна многократно в нарушение на пътя, а миналата година книжката ѝ е била отнета заради шофиране в пияно състояние."

    До кога?Това е рецидив.Трябва да и се отнеме книжката до живот.Ефективна присъда лишаване от свобода, а не домашен арест.Пострадалите са в болница, а не са на домашно лечение.
  • 14 Лина

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "СвръхАз":

    Мили хора не вярвайте на всичко написано. Освен че имаше катастрофа нищо друго от горе написаното не е вярно. Нито се е укривала нито има досие нито пък някой е ходил да се представи за шофьора на катастрофата. Но пожелавам на човека изписал всичката тази помия някой ден да изпита това което изпита семейството на това момиче да му се върне.
  • 15 Колю

    2 1 Отговор
    Сега от тези 8 пострадали ,един ли няма роднини ,приятели ,близки дето да я оправят веднъж за винаги + съдията и най-вече проводника на корупция адвоката и. Докато съществува " Сключил споразумение със съда " ,каквото и в колкото и да се изразява това , правосъдие няма да има. Закона има букви и членове и уж е закон ,но тук има " Споразумение със съда " ? ? ? и така всъщност има една голяма заключена врата в голото поле около нея.
  • 16 простакоФ

    4 0 Отговор
    Значи Антония Лукова ни лук яла,ни лук мирисала???!!!!
  • 17 Хаха

    6 0 Отговор
    Разбира се, че ще я пуснат!!!
    Дамата никак не е случайна ;)