Last news in Fakti

8 Юли, 2018 16:52 2 390 2

Спипаха 61-годишен с хероин

  • хероин-
  • подайва

61-годишен мъж от село Подайва е задържан с над 100 г хероин. Около 20.10 часа на 7 юли в хода на извършване на процесуално-следствени действия, в село Здравец, на изхода за село Пчелина, е спрян лек автомобил. Това съобщиха от ОДМВР-Разград.

При претърсване в колата са открити 108,5 грама кафеникаво прахообразно вещество, което при тестване е реагирало на хероин. Последвало е претърсване в дома на задържания в село Подайва, където са намерени и иззети 21,8 грама от същото наркотично вещество. Мъжът е задържан в Районно управление на МВР-Исперих, след което е конвоиран до Разград. Той е криминално проявен и осъждан за притежание и разпространение на дрога. За случая е уведомен окръжен прокурор. Продължава работата по разследването на престъпление по чл.354 А, ал.3 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    4 1 Отговор
    като неможе да се пенсионира човека все с нещо трябва да се изхранва но пък някой му завидял и го издал ... кога наща мила родна милиция ще хване 60годишен дилър естествено че само ако им каже някой те сами няма да разберат кой продава кой краде и кой каво друго прави
  • 2 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор
    ХА СЕГА НА ТОЗИ ИМА ЧЛ 354 А НА БРАТА НА РАЧКОВ НЯМА ,ЗАЩО ,МАЙ СКОРО ТРЯБГ ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКИ И ПРЕД ПРАВОСЪДНОТО МИНЕСТЕРСТВО ,ДВАМА ЗА ЕДНО НЕЩО ,АМА ЕДИНИЯ В ЗАТВОРА ДРУГИЯ ЧИСТ ,КАТО СЪЛЗА ,