Last news in Fakti

9 Юли, 2018 19:45 2 829 2

Баба стана ало измамничка

  • ало измама-
  • възсрастна жена-
  • търговище

Служители на полицията в Търговище установиха и задържаха възрастна телефонна измамничка, която е задигнала пари и злато от жители на Търговище и Попово, съобщава Дарик.

64-годишна дама от Варна е действала по схемата за необходимост възрастните да окажат съдействие на полицейски служители.

Така тя на 18 и 21 юли е задигнала 13 500 евро и 1000 лева от 77-годишна жителка на Попово, от друга жена на 76 години измамничката отмъкнала 1200 лева. При следващите ѝ ало атаки са пострадали жена на 82 години, който олекнала с 1000 лева и старица на 84 г., която имала само 100 лева в брой, но дала и 15 грама златни накити.

На 5 юли в Търговище бяха проведени процесуално-следствени действия, които доказаха, че 64-годишната варненка е съпричастна и към извършването на четири телефонни измами в областния град.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ZZZ

    2 0 Отговор
    Поне кажете, че въпросната "баба" е ЦИГАНКА!
  • 2 Завръщане в бъдещето

    1 0 Отговор
    Днес е десети юли. 18 и 21юли предстоят, а ФАКТИ вече знаят какво е ставало тогава. В такъв случай ще напишете ли какви ги е вършила измамничката през август и септември?