13 Юли, 2018 19:37 2 103 0

Задържаха роден сутеньор в Сърбия

  • сутеньор-
  • сърбия-
  • проститутки-
  • проституция

Българинът се размина с условна присъда

Задържаха роден сутеньор в Сърбия - 1

Задържан по силата на европейска заповед в Сърбия старозагорец сключи споразумение с наблюдаващия делото за сутеньорство прокурор и се размина с условна 28-месечна присъда.

63 – годишният Анто М., който от години живее в чешката столица Прага е бил обявен за издирване по досъдебно производство отпреди 6 години, разкрива в. „Монитор“.

Задържан по силата на европейска заповед в Сърбия старозагорец сключи споразумение с наблюдаващия делото за сутеньорство прокурор и се размина с условна 28-месечна присъда.

63 – годишният Анто М., който от години живее в чешката столица Прага е бил обявен за издирване по досъдебно производство отпреди 6 години.

В хода на разследването станало ясно, че заралията многократно през периода 2004-2008 е набирал и транспортирал за Чехия и Гърция мургави жрици, които „работели“ за своя и негова сметка по аутобаните.

Свидетелски показания обаче са взети само от две „труженички“, ямболийката Айсел Д. и родената в град Николаево Радка А., които твърдели че мъжът е използвал затрудненото им материално положение, за да ги накара да извършват развратни действия.

Заповедта за задържането на Анто го застигнала при пресичане на унгаро-сръбската граница на 17 април т.г. Близо два месеца старозагорецът прекарал в сръбски затвор докато бъде екстрадиран в родината. Зад решетките в родния си град възрастният мъж решил да признае вината си и да поиска споразумение, по силата на което изпълнението на наказанието му е отложена за следващите 3 години и 6 месеца. Преди да излезе на свобода той е платил и глоба в размер на 4 000 лв, става ясно от съдебният протокол, подписан на 12 юли.Според запознати и към момента разпитваните „жрици“ продължават да се „трудят“ в чужбина, но под закрилата на друг „патрон“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА