Last news in Fakti

6 Август, 2018 15:32 1 878 11

18-годишен опита да запали майка си

  • грамада-
  • видин-
  • запали

Момчето изпотрошило къщата и отправяло заплахи към родителя си

18-годишен опита да запали майка си - 1

Младеж на 18 години потроши къщата на майка си и опита да я запали.

На 4 август в 16 часа жител на Грамада сигнализирал на тел.112 за това, че час по-рано били счупени стъклата на прозорци на къща, извършен опит за палеж и отправени заплахи към 49-годишната му майка, съобщават от ОДМВР-Видин.

Към мястото незабавно се насочили служители на РУ-Кула. Оперативна група извършила оглед, установени били пет счупени стъкла на прозорци и следи от горене в близост до входната врата. В хода на започналото разследване криминалисти установили и задържали 18-годишен видинчанин.

Младежът бил приведен в полицейския арест за срок до 24 часа. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Кула, работата на разследващите продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крадец

    7 0 Отговор
    Някои,трябва да бъдат убивани още при раждането им!
  • 2 Салам Алеко

    6 1 Отговор
    Професионалните шофьори минават психотест за годност! Земята се пренасели! Редно е вече и родителите да минават такъв тест! Ако не са годни да не раждат чудовища, които после да тежат на тях и на държавата!

    Коментиран от #4

  • 3 ДРОГААА ДРОГА

    9 0 Отговор
    ТЯ НЕ ПРИЗНАВА НИ БАЩА НИ МАЙКА....
  • 4 тестер

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Айде, да започнем с управляващите.

    Коментиран от #5

  • 5 Салам Алеко

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "тестер":

    Е стига де, да останем без управляващи ли искаш? Ко ша праим после?
  • 6 ДАААА

    2 3 Отговор
    Комунистическата дрога съсипа много хора !

    Коментиран от #8

  • 7 Европейски съюз и Америка за България

    3 1 Отговор
    Дъ бест оф дъ бест ! Порно, проституция, секс експлоатация/ Банско, Златни пясъци, Слънчев бряг/, безработица, криминал, безизходица, имиграция, държава без СОЦИАЛНА програма и политика / работа, заплати, пенсии, образование, култура здравеопазване, законност и защита правата и собствеността на гражданите обществен ред/! ВСИЧКО ОТШУМЯ ! СВИНЕТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ БЛАГОПРИЛИЧИЕ ОТ УПРАВНИЦИТЕ. А улиочните кучета и Ромите са най-яркият индикатор на немощните ни държава. ПРЕЗИДЕНТ, МС, и НС всичко е ШЛАКА.
  • 8 Искаш да прикрие, че си бивш комунист ?

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ДАААА":

    Всеки който днес блаженно си клати краката и получава заплата е бивш комунист, прогресивен и предприемчив и заслужава лопата. Земля ему пухам.
  • 9 Ротшилд, Рокфелер, Билдербег са в криза

    0 0 Отговор
    Вместо ВИСОК ЖИЗНЕН стандарт, ще станем работници за ЧАШКА ориз на ден или сме обречени да умрем. "Не бойте се деца" - Христо Смирненски ! Но той вече не се изучава, точно за това.Овча маса е НАРОДА. А щом има овце - КАСАПИ винаги ще се намерят. ПРЕЗИДЕНТ, МС И НС.
  • 10 Ротшилд, Рокфелер, Билдербег са в криза

    0 0 Отговор
    Вместо ВИСОК ЖИЗНЕН стандарт, ще станем работници за ЧАШКА ориз на ден или сме обречени да умрем. "Не бойте се деца" - Христо Смирненски ! Но той вече не се изучава, точно за това.Овча маса е НАРОДА. А щом има овце - КАСАПИ винаги ще се намерят. ПРЕЗИДЕНТ, МС И НС.
  • 11 Иди в Грамада за един ден

    0 0 Отговор
    И ще се влюбиш в демокрацията. Ще забравиш дори от где си дошъл. Там дори ВРЕМЕТО спира без дрога. А що касае се за комунистите, хората бяха заети с труд и дворове пълни с деца и животинки и никой не киснещи до зашеметяване в "КАПРИЗ" с каруцата паркирана отвън. Мъртва е родена България с тази Дермокрация !